BLIJEDA KOPIJA SLAVNOG ORIGINALA

Gola Amber Rose imitira Grace Jones

27.02.2010 u 17:10

Bionic
Reading

Baš kao i Grace Jones, i djevojka Kanyea Westa Amber Rose pažnju javnosti privlači svojim egzotičnim izgledom i provokativnim pozama. Doduše, s jednom razlikom, Grace je bila originalna, a Amber je tek blijeda kopija

Original Grace Jones

Kanye West lansiranje novog bloga KanyeWest.com odlučio je proslaviti golišavim fotkama svoje djevojke Amber Rose (27). Ta bivša striptizeta, a danas model i pjevačica, spremno je zauzela legendarnu pozu slavne Grace Jones. Amber se jednako tako skinula do kraja, uzela mikrofon u ruke, stala na jednu nogu i izvila se u savršen luk, no kopija je, iako svježija, ipak daleko od energije kojom je zračila neponovljiva Grace.

Ovo nije prvi put da Amber kopira Grace. Prošle godine je za magazin Complex snimila niz fotografija u identičnim pozama u kojima se Grace slikala za omote svojih glazbenih albuma.

Originalna slika Grace Jones (61) u pozi na jednoj nozi snimljena je 1978. godine. Slikao ju je njezin bivši dragi Jean-Paul Goude. Fotografija je iskorištena kao naslovnica njenog albuma 'Island Life' iz 1985, a objavljena je i u New York Magazineu.