ISKONOV HOT SPOT

Glumice pobjegle sa snimanja sapunice Dolina sunca

24.10.2009 u 15:07

Bionic
Reading

Tri prijateljice iz Jablanova pobjegle su na zagrebačku špicu, na otvorenje Iskonovog Hot spota u kafeteriji Costa Coffe

Marija Omaljev Grbić, Nives Čanović i Csilla Barath Bastaić pobjegle su sa snimanja u Jablanovu na zagrebačku špicu kako bi u kafeteriji Costa Coffe otvorile novi Iskonov Hot spot. Tako su djevojke mogle uz kolače i kavu pogledati što ima novog te su odlučile da će subotu navečer provesti u kinu.

'Budući da je ružno vrijeme i pada kiša, otišle smo pogledati što se nudi u kinima i večer ćemo provesti uz neki dobar film. Još se samo moramo odlučiti hoćemo li gledati romantičnu komediju ili horor', kazala je Nives Čanović te dodala da joj je internet neophodan u današnje vrijeme. 'Imam puno prijatelja u Makedoniji, Bosni i Srbiji i ne bih mogla svakodnevno provjeriti kako su da nema interneta', kazala je glumica s kojom su se složile i kolegice.

No Marija Omaljev Grbić naglašava i da se tim putem ljudi udaljavaju jedni od drugih. 'Iako se puno korisnih stvari može pogledati na internetu, on danas udaljava ljude, tako da definitivno nisam za pretjeranu konzumaciju. Sve u umjerenim količinama', ističe.

I njihova kolegica Csilla nosi laptop sa sobom kada ide u grad, a budući da je konstantno na snimanjima, internet joj ponekad služi kao razonoda. 'Sviđa mi se što sada možemo surfati i u kafićima. Često dođem u grad s laptopom pa se nemam gdje priključiti, a ovo je definitivno prednost', izjavila je Csilla Barath Bastaić.