novi proizvod omiljenog hrvatskog brenda

Glinena maska nove generacije za pročišćenu, hidratiziranu i umirenu kožu!

18.06.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Inovativni hrvatski brend Skintegra predstavio je glinenu masku nove generacije - Volcanica i tako upotpunio svoju najpoznatiju zelenu liniju proizvoda

Volcanica je neutralna, pročišćujuća i umirujuća maska za dodatnu njegu normalne, kombinirane i masne kože. Kao i do sada, domaći brend pažljivo bira aktivne sastojke s klinički dokazanim djelovanjem za potrebe najdelikatnijih koža.

Zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih glina (bentonit + silt) te uz hidroglicerinsku bazu Volcanica je kremastija i manje isušujuća od klasičnih glinenih maski. Ublažava nadražaje kože, čuva zdravu zaštitnu barijeru i pročišćuje pore bez nepotrebnog isušivanja.

Više od glinene maske!

Zahvaljujući svojoj promišljenoj i elegantnoj formulaciji, ovaj proizvod spaja naprednu njegu za problematičnu kožu i ritual koji opušta.

Volcanica je formulirana na bazi hidratantnog glicerina te ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu. Skintegrini formulatori osmislili su bazu koja sadrži silt i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Uz cink, nalazi se i bakar, esencijalni mineral koji je ključan za niz procesa u koži. Njihova kombinacija, za njegu vrlo osjetljive kože sklone nepravilnostima, već je dobro poznata.

Silt – idealan sastojak za kožu sklonu aknama

Silt je termalno blato, bogato elementarnim sumporom (Volcanica ima neutralan i nenametljiv, pomalo medicinski miris koji podsjeća na sumpor), za kožu djelotvornim silicijem i magnezijem, a također sadrži i minerale ključne za zdravlje kože. Sumporne čestice u siltu poznate su po svojem antibakterijskom, protupalnom djelovanju što ovu masku čini idealnom njegom kod kože sklone pretjeranoj proizvodnji sebuma i aknama.

Kako koristiti Volcanicu u svojoj rutini?

Dovoljno je nanijeti jednom do dvaput tjedno, nakon čišćenja, izbjegavajući područje oko očiju te nakon desetak minuta isprati mlakom vodom i nastaviti s njegom. Minimalistički sastav bogat protuupalnim i regenerativnim mineralima, ovlaživačima, Tazman pepper™ kompleksom u ovoj svestranoj maski ostavlja lice glatkim i pročišćenim te hidratiziranim.

Pridružite se Skintegrinoj misiji do zdravije kože i posjetite online trgovinu na www.skintegra.hr i prodajno mjesto Opposite u Draškovićevoj 54.