OPET ISTI RAZLOG

George Clooney i Stacy Keibler prekinuli vezu?

15.03.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Šuška se da slavnom paru već dulje vrijeme ne cvatu ruže u vezi, i to ponajviše zbog glumčeve nespremnosti za djecu i brak

Ako je vjerovati pisanju britanskih novina The Sun, holivudski zlatni par George Clooney i Stacy Keibler više nije u ljubavi. Prekid se navodno već dulje vrijeme spremao, i to zbog različitih pogleda na budućnost.

Naime, kako piše Sun, zgodna Stacy htjela se skrasiti te izgraditi obitelj i dom, ali Clooneyju to nije palo na pamet. Kako ipak ne bi ispao bezdušan, piše britanski tabloid, glumac je bivšoj hrvačici ostavio stan i mnogo nakita.

Čini se da senzacionalna priča britanskog tabloida ipak nije točna. Naime, Clooneyjev glasnogovornik Stan Rosenfield opovrgava sve navode: 'Priča koju je objavio londonski tabloid The Sun, a vezano uz prekid Georgea Clooneyja i Stacy Keibler, nije točna. Riječ je o totalnoj izmišljotini kojoj je cilj povećati prodaju novina.'

Glumac i bivša hrvačica u vezi su već tri godine, a posljednjih dana sve se češće mogu čati glasine da imaju problema. Unatoč demantiju Clooneyjevog glasnogovornika, mnogi misle da slavni par ipak neće još dugo ostati zajedno, a glavni razlog za to je glumčeva nespremnost za brak i djecu.