imaju je baš svi

Gabbi torbica zaludjela je slavne zaljubljenice u modu: Izgleda vrlo skupo, a košta 600-tinjak kuna

16.09.2021 u 20:32

Bionic
Reading

Malena je, kompaktna, savršena uz svaku kombinaciju i ne mogu joj odoljeti Irina Shayk, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, a sada ni Megan Fox – riječ je Gabbi torbici brenda JW Pei. Ova prava modna poslastica zaludila je slave zaljubljenice u modu, a osim što izgleda sjajno, ima i odličnu cijenu. Naime, košta manje od 90 eura

Megan Fox mnoge je ostavila bez riječi pojavivši se u prozirnoj haljini na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada u društvu dečka Machine Gun Kellyja.

No, na crvenom tepihu Met Gale, prestižne zabave na koju možete biti pozvani isključivo ako ste važno ime u modnom svijetu, potpuno je oduševila dugom crvenom haljinom brenda Dundas. Sada je pak pažnju privukla ne samo izazovnim stajlingom već modnim dodatkom koji je modnim znalcima odmah zapeo za oko.

Naime, fotografija koja prikazuje Megan izazovnoj crnoj kombinaciji ukrašenom detaljima čipke, otkriva i kako slavna glumica nosi torbicu Gabbi čiji dizajn potpisuje brend JW Pei, isti onaj brend koji je proteklih sezona već osvojio brojne slavne dame. Osim odličnog izgleda ova torbica krije još jednu odličnu tajnu – košta manje od 90 eura, točnije 89 eura što iznosi nešto malo manje od 670 kuna.

Hit brend JW Pei može se pohvaliti chic torbicama pristupačnih cijena, a model Gabbi je jedan od najpopularnijih.

Gabbi je jedna od onih odličnih torbica koja izgleda jako skupo, a cijena joj je zapravo vrlo pristupačna, a njezinom šarmantnom izgledu nisu odoljele ni brojne slavne dame čije garderobe krase luksuzne torbice čije cijene imaju i po nekoliko nula.

Proljetos ju je furala najplaćenija manekenka na svijetu Irina Shayk, odbravši također model u crnoj boji. No, ovaj model kineske marke JW PEI dostupan je u mnogim drugim bojama, tako, na primjer, limeta žutu verziju Gabbi torbice nosila je Emily Ratajkowski.

Hailey Bieber nosila ju je u lipnju , i to u Parizu, centru divnih torbica - u suptilnoj i nježnoj bež boji. Gigi Hadid viđena je u New Yorku s jarko žutom verzijom Gabbi, a posjeduje i onu u žutoj boji.

Da, ova torba je trend i ubraja se među hit modele, no zašto je toliko poželjna? Pa, možda zato jer predstavlja doista savršen modni komad:

  • Izrađena je od veganske kože, što je u skladu s održivom modom kojoj je sklon sve veći broj kupaca.
  • Ručka je kratka, no dizajnirana je točno tako da se udobno može smjestiti na rame.
  • Malena je, no unutra je dovoljno prostrana. Oni koji je imaju tvrde da u Gabbi stanu baš sve nužne stvari.
  • Dostupna je u gotovo svakoj boji, od najneutralnijih nijansi pa do živopisne zelene boje.
  • Ovaj model je bezvremenski klasik, vrlo originalan, no s dizajnom koji je nosiv godinama.
  • Slaže se gotovo sa svime, odličan je izbor za elegantniji stajling, ali i za causal kombinacije.
  • I zadnje, no ne manje bitno, košta manje od 90 eura. Naime, Gabbi je dostupna u Internet prodaji, a njezina cijena, bez troškova dostave, iznosi 89 eura.