DOBAR ULOV

Svi su poludjeli za ovom pristupačnom torbicom koja djeluje puno skuplje nego što zbilja je

08.09.2021 u 13:32

Bionic
Reading

Za mnoge zaljubljenice u modu torbice su jedan od najdražih dodataka jer svaku, pa i onu najdosadniju kombinaciju mogu brzo i lako učiniti zanimljivijom

Naravno, ne postoji fashionistica koja u svojoj kolekciji ne bi voljela vidjeti stajliš torbice s potpisom brendova poput Bottega Veneta, Celine, Prada, Louis Vuitton, Gucci...

Iako se svi slažemo kako je dobra modna investicija uložiti više novca u kvalitetnu torbu koja će trajati godinama, često smo nažalost ograničeni i financijama, pa moramo pronaći prihvatljivije alternative.

Na svu sreću švedski gigant H&M ponovno nas je stavio na slatke muke sa svojim lijepim i praktičnim torbicama koje si možemo priuštiti.

Hrvaticama drag brend poznat po trendovskim komadima zbog kojih ne moramo bankrotirati, lansirao je divnu torbicu ležernog dizajna kao stvorenu za svaki dan koja je već zaludjela fashionistice.

Vrećasta torbica koja se može nositi na ramenu ili preko ruke čija je cijena prihvatljivih 30 eura (oko 220 kuna) osvaja svojom praktičnošću i modernim dizajnom te ima i dodatni plus jer paše uz apsolutno sve što imate u garderobi.

  • +31
Torbice na rame Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dostupna je u dvije univerzalne boje: crnoj i bež, a doista djeluje puno skuplje nego što stvarno je.

Iako torba košta oko 220 kuna, izgleda vrlo otmjeno i kvalitetno, a ima sasvim dovoljno mjesta za npr. kozmetičku torbicu, laptop i još mnogo toga.

Jednostavan dizajn je čini vrlo svestranom pa je sjajno rješenje i za ured, odlazak na večeru, izlazak...