CAMILLE CHARRIERE

Francuska ikona stila ne izlazi iz tenisica prepoznatljivog dizajna i pristupačne cijene za kojima luduje modni svijet

31.08.2022 u 21:47

Bionic
Reading

Camille Charriere je uz Jeanne Damas, jedna je od najpopularnijih francuskih influencerica čije su odjevne kombinacije velika inspiracija za mnoge trendseterice

Ova omiljena zaljubljenica u modu može se pohvaliti i vitkom figurom, pa bez puno problema može isfurati bilo koju modnu kombinaciju.

Plavokosa Camille ponovno je pokazala zbog čega je smatraju francuskom ikonom stila spojivši nekoliko genijalnih komada koji su apsolutni must have ove sezone.

Ni ona nije odoljela tenisicama retro dizajna čija popularnost raste iz dana u dana i za kojima luduje modni svijet, a riječ je o prepoznatljivom modelu s potpisom Adidasa, 'Sambi', koje obožavaju i slavne fashionistice poput Emily Ratajkowski, Kaie Gerber i Kendall Jenner.

Camille je svoje bijele 'Samba' tenisice spojila je s sportskim T-shirtom i vrućim hlačicama te stvorila besprijekoran ljetni look.

Točna na 'i' ovog ležernog izdanja bila je crna kožna torba i cool frizura ošišana u slojevima, a komplimenti su se samo nizali jedan za drugim.

  • +3
Slavne trendseterice u Adidas Samba tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: @JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, u posljednje dvije godine, Samba tenisice su uočene na stopalima vojske slavnih trendsetera na čelu s manekenskom zvijezdom Bellom Hadid, a s njihovim prepoznatljivim dizajnom odlučili su se poigrati brojni brendovi, od kojih se najviše istaknuo brend Wales Bonner.

Inače, trenutačno je u Sjedinjenim Američkim Državama opseg pretraživanja za modelom Samba dosegao vrhunac od 100 posto za 2022. godinu, a zanimanje za njima raste u cijelom svijetu.

Razlog njihove popularnosti je i u cijeni: najomiljenijim u modnom svijetu do danas su ostale OG Sambe u crnoj i bijeloj boji, a čija cijena iznosi od oko 700 kuna.