PREMIJERA ALMODOVARA

Frajer Cigi okružen bujnima Aleks i Giannom

23.04.2013 u 10:46

Poznatina premijeri Almodovarovog filma

Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u CineStaru Avenue Mall održana premijera nove komedije Pedra Almodovara 'Putnici ljubavnici'

Premijera nove Almodovarove urnebesne komedije okupila je, kako to već ide, osobe iz javnog života. Među okupljenima su se našli Neven Ciganović u društvu Aleksandre Grdić i Gianne Apostolske, Luka Nižetić, Jasna Nanut i Ana Stunić te Vinko Brešan sa suprugom.

Novi Almodovarov film šašava je priča o putnicima u avionu koji će se po svoj prilici srušiti, a njima jedino preostaje ispuniti preostalo vrijeme na najbolji mogući način.


Tehnički kvar ugrozio je živote putnika na komercijalnom letu 2549. Piloti u suradnji s kontrolorima leta pokušavaju iznaći rješenje. Osoblje u avionu, kao i njihov šef, atipični su likovi koji se suočeni sa smrtonosnom opasnošću odlučuju na nevjerojatan potez: uživati što je više moguće i zadnje trenutke provesti kako najbolje umiju. Računica je jednostavna: sve na što se svodi njihov život jesu seks i smrt.

Film 'Putnici ljubavnici', koji u redovnu distribuciju stiže 25. travnja, sedma je suradnja Pedra Almodovara i Antonija Banderasa i peta suradnja s glumicom Penelope Cruz. No ovo je i prvi Almodovarov film u kojem Cruzova i Banderas glume skupa.