FLYING FOX PRED ŠIBENIKOM

[FOTO] Luksuzna jahta koju povezuju s najbogatijim čovjekom na svijetu ponovno je u Jadranu i ponovno je usidrena

03.08.2020 u 19:06

Bionic
Reading

U lipnju je 136 metara duga jahta mamila uzdahe u Cavtatu, što zbog luksuza, što zbog činjenice da zbog sidrenja Hrvatska na njoj nije zaradila niti lipe. Jutros se jahta Flying Fox ponovno pojavila u našem dijelu Jadrana i ponovno usidrila, ovoga puta ispred Šibenika

Sa 136 metara dužine i 22,5 metara širine, luksuzna jahta usidrena u ponedjeljak pred Šibenikom jedna je od 20 najvećih jahti na svijetu. Krasi je 6 paluba, a na ukupno 7000 metara četvornih luksuzno opremljenog prostora Flying Fox može primiti čak 22 gostiju u 11 kabina, te 54 člana posade.

Gostima su na raspolaganju bezbrojni sadržaji od jakuzzija, bara, prostora za masažu, saunu, luksuzno uređenih soba, kina, vlastitog ronilačkog kluba... Vanjski dio koji je dizajnirao Espen Øino, uključuje bazen, veliku široku platformu za plivanje, jacuzzi na palubi, a tu je i kozmetički salon i luksuzni prostor za roštilj.

Flying Fox posjeduje i luksuzni spa centar od 13 četvornih metara, a na njezinim se palubama nađe mjesta za slijetanje dva helikoptera. Za obilazak destinacija koje posjećuju, gostima je na raspolganju i nekoliko jet skija, kajaka, daski i četiri Vespe.

Tjedni najam ove krstareće ljepotice, sa svim troškovima, košta vrtoglavih 3.8 milijuna dolara, no kako se pisalo početkom srpnja, Hrvatska na uplovljavanju Flying Foxa u lipnju nije zaradila niti lipe, jer je jahta bila usidrena pred Cavtatom.

Raskošno plovilo dovodi se u vezu s Jeffom Bezosom, vlasnikom Amazona i jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, a obzirom da je i u ponedjeljak jahta usidrena, a ne privezana, u Hrvatskoj i ovoga puta možda ne ostavi ni lipe.

  • +5
Luksuzna jahta Flying Fox usidrena ispred Šibenika Izvor: Cropix / Autor: Nikša Stipaničev / CROPIX