FILM 'SPENCER'

Fanovi su ostali u šoku nakon što su vidjeli kako izgleda transformacija Kristen Stewart u princezu Dianu

27.01.2021 u 21:17

Bionic
Reading

Američka glumica Kristen Stewart proslavila se ulogom u vampirskoj frašizi 'Saga Sumrak' kao Bella Swan što joj je bila odskočna daska u svijet showbizza

Kristen je od tada nanizala popriličan broj filmskih uloga, a zatim je s podijeljenim reakcijama dočekana vijest kako će upravo ona utjeloviti princezu Dianu u filmu 'Spencer'.

Mnogi su otvoreno negodovali zbog Kristeninog angažmana sumnjajući može li mlada Amerikanka tomboy imidža vječito u tenisicama i trapericama, utjeloviti jednu od najvećih modnih ikona s kraljevskih dvora, neprežaljenu Lady Di, majku prinčeva Williama i Harryja.

Ipak, prva fotografija sa seta filma ušutkala je negativne kritike i sve razuvjerila kako je Kristen majstorica transformacije.

Zvijezda 'Sage Sumrak' pozirala je u crvenom sakou s crnim šeširom s velom kako bi rekreirala poznati look koji je Diana nosila davne 1986. godine prilikom posjeta bolnici u Sheffieldu.

Kristen je sve ostavila bez riječi pa su kritike bile redom pozitivne: 'Nevjerojatno koliko su slične', 'Mislio sam da je to stvarno princeza Diana', samo su redali komentari.

  • +3
Kristen Stewart Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Snimanje filma koji režira Pablo Larrain počelo je prije nekoliko tjedana, a odvija se u Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Film će, inače, pratiti tok Dianinog života od trenutka kada je odlučila okončati svoj brak s princem Charlesom. Nakon praznika s kraljevskom obitelji na njihovom imanju u Sandringhamu, Diana je odlučila da će se razvesti. Dogodilo se to 1992 godine, a formalno se brak završio 1996.

Premijera se očekuje iduće godine, na 25. godišnjicu smrti Lady Di.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Kristen uspjeti nadmašiti mladu britansku glumicu Emmu Corrin koja je sve opčinila svojom izvedbom princeze Diane u Netflixovoj seriji 'Kruna'.