MODNI BESTSELER

Svaki put kada se nađe u prodaji, ovaj pulover od 300 kuna uspije se rasprodati, a jasno je i zašto

28.04.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Sestrinski brend H&M-a oduvijek je imao jedan od najjačih odjeljaka pletenine u svijetu trgovina brze mode, a njihov pleteni pulover po cijeni od tristo kuna svaki se put uspije rasprodati

Ravnoga kroja i s onim što brend naziva 'lažni ovratnik', pleteni pulover s potpisom brenda & Other Stories, a koji se u prodaji nalazi u širokoj paleti boja, jedan je od najprodavanijih pletenih artikala ovog švedskog high street brenda.

Po cijeni od 300-tinjak kuna širok je tek koliko da ga se ne proglasi predimenzioniranim komadom, te predstavlja idealan komad pri slojevitom stilu odijevanja, u kombinaciji s različitim haljinama ili bluzama za uvlačenje preko prednjeg dijela traperica, hlača ili suknji.

Nepostojeći šavovi na ramenima čine ga ležernim komadim idealnim za nošenje tijekom boravka u domu ili kao dodatan sloj robe pri niskim temperaturama na otvorenom.

Upravo je ovaj pulover jedan od najvećih modnih bestselera brenda & Other Stories a stiže u gotvo svakoj boji koje se možete dosjetiti, no dio njegovog nepobitnog šarma nesumnjivo leži i u cijeni. Po cijeni od tristotinjak kuna slovi za pristupačan komad, posebice za brend & Other Stories čiji drugi pleteni komadi nerijetko dosežu cifru i od tisuću kuna.