BOJA VINA

Za novu frizuru skupila više od 4 milijuna lajkova: Ni Kylie Jenner nije odoljela novoj hit nijansi

10.12.2020 u 15:34

Bionic
Reading

Kylie Jenner svoje je brojne obožavatelje, njih više od 200 milijuna koliko ih ima na svojem Instagram profilu, iznenadila novom bojom kose za koju je zaradila samo komplimente

Kylie Jenner kao i ostatak klana Kardashian-Jenner nedavno su objavili kako su prvi puta u 42 godine odlučili otkazati tradicionalni božićni party.

Najmlađa sestra iz te poznate reality obitelji, kako bi dočarala ozračje Božića, odvažila se i promijenila svoju boju kosu u nijansu koja je ove sezone veliki hit: upečatljivu boju crvenog vina.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Beauty mogulica koja je silno bogatstvo zgrnula zahvaljujući svojem brendu kozmetike Kylie Cosmetics, na društvenim se mrežama pohvalila svojim novim lookom za koji je dobila samo pregršt komplimenata.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Fanovi su bili oduševljeni novom bojom kose, pa je mlada poduzetnica koja je nosila skupocjenu oversized pufericu s potpisom talijanske luksuzne modne kuće Bottega Veneta na kraju skupila više od 4 milijuna lajkova.

'Zar si ne možeš priuštiti veću jaknu', našalila se Khloe Kardashian na račun ogromnih dimenzija Kyliene puferice čija je cijena vrtoglavih 1850 funta, odnosno više od 15 tisuća kuna.

Inače, Kylie nastavlja nizati uspjehe i sa svojim brendom pa je njezina blagdanska kolekcija kozmetike razgrabljena, a odlično je prošla i prodaja četkice za zube s njezinim potpisom.