IGRAONICA NA MALOM LOŠINJU

Family fun park PEPÉ klincima donosi vrhunsku zabavu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.05.2011 13:07
  • Objavljeno 18.05.2011 u 13:07
Family fun park Pepe

Family fun park Pepe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U kampu Čikat na Malom Lošinju pripremljeno je pravo iznenađenje za najmlađe. Naime, na veselje, kako najmlađih, tako i starijih, otvoren je Family fun park PEPÉ, prvi dječji zabavni park koji se nalazi unutar turističkog kampa te se prostire na 500 četvornih metara

Family fun park – PEPÉ osigurava najmlađima zabavu u otvorenom i zatvorenom prostoru. Unutrašnji dio prostora zabavnog parka prostire se na 200 četvornih metara te je opremljen sukladno svim pravilima struke, poštujući najviše standarde zaštite te sigurnosti djece.

Family fun park PEPÉ ima četiri tematska sadržaja. Baby area je prostor namijenjen najmlađem dobnom uzrastu (1 – 4 godine) te u potpunosti opremljen poznatim francuskim međunarodnim programom WESCO. Fun box je prostor koji nudi tunele za provlačenje, penjalice, bazene s lopticama, tobogane i njihalice. Sportska arena namijenjena je starijoj dobnoj skupini (4 – 12 godina). Opremljena je sadržajima za nogomet, košarku, badminton, odbojku i hokej. Vanjski dio smješten je u neposrednoj blizini Family fun parka te sadrži trkaću stazu namijenjenu za go-karte na pedale.

Family fun park PEPÉ vodit će stručno osposobljeno osoblje na čelu s međunarodno priznatom odgajateljicom – mentoricom koja ima preko 18 godina radnog iskustva u dječjim vrtićima te još četiri osposobljene djelatnice za rad s djecom do 12 godina koji će biti korisnici Family fun parka.

Sadržaji unutar Family fun parka PEPÉ prilagođeni su djeci do 12 godina te svaki od njih kroz igru i zabavu razvija psihomotoričke sposobnosti djece, uvažavaju individualnost svakog djeteta i tako socijaliziraju dijete na najbolji mogući način, a upravo to je igra.

Family fun park PEPÉ bit će otvoren tijekom cijele godine, i u vrijeme kada kamp ne radi (20. listopada – 1. travnja). Cilj Family fun parka bit će povezivanje otočne djece (koja nemaju adekvatan prostor za zabavu i opuštanje) s djecom korisnika kampa Čikat. Osim same zabave djece i razvijanja njihovih psihomotoričkih sposobnosti na spravama, Family fun park organizirat će razna sportska natjecanja u sportskoj areni, prigodne priredbe, mini disco, karaoke show, maškare, likovne radionice, potragu za skrivenim blagom, gusarske izlete, kino + pop corn te kuharski show.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi