DESET RAZLOGA

Evo zašto smo poludjeli za Jennifer Lawrence

26.02.2013 u 11:16

Bionic
Reading

Ovih dana svi pričaju o njoj! Jennifer Lawrence (22) okitila se svojim prvim Oscarom za ulogu u filmu 'Silver Linings Playbook', a netipična holivudska zvijezda osvojila je svijet svojim talentom, osobnošću i šarmom cure iz susjedstva

Prisjetili smo se najmanje 10 razloga zbog čega volimo neodoljivu J-Law, kako su je prozvali američki mediji:

1. Smisao za humor: iako se spotaknula na dodjeli Oscara, što bi za mnoge glumce bilo ravno najvećoj mogućoj katastrofi, Jen se iz te neugodne situacije izvukla tako prirodno i šarmantno da je dobila ovacije. 'Svima puno hvala. Ovo je ludo. Znam da ste sad ustali samo zato što sam pala i žao vam je zbog toga. To je bilo neugodno', rekla je Jennifer prilikom preuzimanja nagrade.

2. Inteligencija: Jennifer je završila srednju školu dvije godine ranije s najboljim ocjenama kako bi se mogla posvetiti glumi.

3. Odlična je glumica: mnogima je najpoznatija kao Katniss Everdeen iz filma 'Igre gladi', ali Jennifer je bila nominirana za Oscara i za ulogu u potresnoj drami, nezavisnom filmu 'Zimska kost'. Glumila je i u filmu 'X-Men: First Class', ana tom setu upoznala je Nicholasa Houlta s kojim je bila u vezi oko dvije godine.

4. Snažna volja: zbilja se divimo ovoj mladoj curi jer je ništa ne može slomiti. Manje je poznato to da je Jen bila na audiciji za ulogu Belle u sagi 'Sumrak', no odbili su je. Jennifer nije plačući odustala od glume – nastavila je odlaziti na audicije i dobila angažman u novom teen hitu 'Igre gladi' prema bestselerima Suzanne Collins.

5. Obožavamo njezin smisao za modu: Jennifer zbilja zna kako zablistati na crvenom tepihu, a štogod da obuče zasjeni konkurenciju. Još se sjećamo one njezine zlatne haljine na premijeri 'Igara gladi'. Ta haljina joj je savršeno stajala! A nedavno ju je Dior uzeo za novo zaštitno lice!

6. Njezina kosa: iako prirodna plavuša, Jen odlično izgleda i kao brineta, što rijetko kome polazi za rukom.

7. Luda je za sportovima: kao dijete igrala je hokej na travi, softball i košarku. Oduvijek se bavila sportom, a zanimljivo je da je sve kaskaderske scene u 'Igrama gladi' sama odradila.

8. Ima zdrav odnos prema tijelu: za razliku od mnogih holivudskih kolegica koje se izgladnjuju, Jen se time ne želi opterećivati. 'Čak i vrlo mlade cure danas pričaju kako moraju smršavjeti, drže dijete i opsjednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome tijelu. Djevojke bi trebale imati neke normalne uzore', rekla je Jennifer u intervjuu za Seventeen.

9. Prirodna je ljepotica: Jen je zapala za oko mnogim dečkima. Čitatelji web stranice Ask.Men prošle godine su je proglasili najpoželjnijom ženom na svijetu, a magazin Rolling Stone joj je nedavno dao titulu 'najkul djevojke u Hollywoodu'. 

10. Slava je nije opila (barem zasad): u svojim intervjuima vrlo otvoreno priča o svemu. 'Ne želim zvučati bahato ili nepristojno, ali gluma zbilja nije previše pametan posao. Svi me stalno pitaju kako uspijevam u tome da me slava ne opije. A ja u sebi mislim: O čemu mi pričamo? Pa ne spašavam ničije živote! Liječnici ili vatrogasci imaju pravo biti ponosni na sebe!', rekla je jednom prilikom skromna Jennifer.