BEAUTY TAJNE

Evo zašto Kate Middleton izgleda deset godina mlađe

10.02.2017 u 15:33

Bionic
Reading

Kate Middleton 9. siječnja proslavila je 35. rođendan, a svojim izgledom plijeni pozornost gdje god da se pojavi. Njezin stil velika je modna inspiracija za mnoge

Lijepa brineta podjednako oduševljava i decentnim make-upom kojim naglašava najbolje točke na svom licu. Premda nikad nije bila sklona eksperimentiranjima, kad je u pitanje make-up rutina, vidljivo je da je omiljena članica kraljevske obitelji unijela neke promjene.

I svi se slažu da nikad nije izgledala bolje!

Samantha Mercer koja stoji iza beauty kompanije The Dollz, otkrila je za Female kako je vojvotkinja od Cambridgea odbacila neke stare navike šminkanja te sada izgleda barem 10 godina mlađe.
Lijepa mama dvoje djece i bez uporabe botoksa i estetskih zahvata uspijeva postići mladenački look.

U čemu je tajna?
Samantha Mercer primijetila je kako Kate Middleton ne koristi više crnu olovku na donjem kapku nego isključivo prozračne strukture rumenila i laganiju podlogu, što je pun pogodak jer izgleda mlađe nego ikad.

'Uz par promjena, postigla je odličan rezultat. Kate je sad mama dvoje male djece i potrebna su joj brza make-up rješenja. Ima prekrasan ten i nije joj potrebno previše podloge, samo highlighter na pravim mjestima kako bi istaknula crte lica i mrvica rumenila. Svi su primijetili kako odlično izgleda i ovaj način šminkanja joj baš odgovara', rekla je Samantha.

Još ranije je slavna dizajnerica Vivianne Westwood kritizirala Middleton zbog olovke na donjem kapku koja joj nimalo ne laska.

'Trebala bi napraviti mekšu crtu ili je uopće ne nanositi', rekla je tada Westwood.

Ako koristite olovku za oči ili sjenilo tamnih nijansi, dobit ćete tamne kolutove oko očiju što će vam dodati godine. Za područje ispod očiju koristite isključivo korektore, malo podloge ili highlightere, odnosno posvjetljivače koji će naglasiti ljepotu oka.

Rachael Hall
, stručnjakinja za obrve primijetila je i kako je Kate posvijetlila obrve, ali i zadržala njihov prirodan oblik, a umjesto mat podloga, sad koristi one koje su s laganim sjajnim efektom.

Podloga koja reflektira svjetlost česticu stvara iluziju svjetlosti na koži i automatski skida godine, kažu make-up stručnjaci.

Vojvotkinja od Cambridgea puno pozornosti posvećuje njezi kože pa ne treba koristiti teške pudere ili jaku podlogu. Koža joj je vrlo hidratizirana što je ključno za mladenački izgled, objašnjavaju make-up stručnjaci.