KUTAK ZA CURKE

Evo zašto je super biti solo!

15.07.2014 u 15:19

Bionic
Reading

Dani bezbrižne ljetne zabave već su tu! Iako ti se čini da su svi oko tebe u sretnim vezama i 'guguću' sa svojim boljim/lošijim polovicama, solo status također donosi puno prednosti. Evo i kojih!

Flertanje bez ograničenja: Bez brige možeš se upustiti u flert s bilo kojim slatkim dečkom koji ti se svidi ovoga ljeta. Biti solerica također ima svoje draži. Pa i ako ne upali, ne trebaš se brinuti jer ljeto je baš kao stvoreno za upoznavanje novih prijatelja – začas ćeš sresti neku novu potencijalnu simpu. Samo bez operećenja da moraš pronaći nekoga: to je uvijek kontraefekt.

Radi samo ono što te veseli:
Totalno je kul što s frendicama možeš uživati u filmovima po vašem izboru! I rasplakati se po 50. put dok gledaš film 'Krive su zvijezde' s najslađim parom Shailene Woodley i Anselom Elgortom

342746,342701,342621,342611Posveti se sebi: Eksperimentiraj stilom, isprobaj nove frizure i trendi make-up stilove… Ovoga ljeta neka se sve vrti oko tebe. Budi središte svoga svijeta, savjetuje Seventeen

Zabava, zabava i još zabave:
Kad si solo, više ti vremena ostaje za tulumarenja s frendicama ili za pohode na sniženja. I, naravno, možeš biti na svakom partyju na koji si pozvana bez grižnje savjesti ako se npr. tvom dečku ne ide tamo!

Brbljati o svojim simpatijama među slavnima: Uf, dečki jednostavno ne kuže opsesije tipa 1D, The Vamps ili Black Veil Brides! No s frendicama satima možeš raspravljati o svojim omiljenim slavnim simpatijama. Osim toga, tvojoj BFF nikad neće biti neugodno otići na koncert tvojeg omiljenog boy benda.

Nema stresa zbog dešifriranja SMS-ova ili analize statusa na Fejsu: I dok tvoje prijateljice koje su u vezama non-stop grozničavo provjeravaju mobitel je li im dragi odgovorio na poruku, razbijaju glavu oko najnovijih statusa ili ih glava boli oko postova na Facebooku (ili o ne, fotki), kad si solo takve te stvari neće ni najmanje opterećivati. Osim toga, s kojim dečkom možeš izmjenjivati rečenice iz filma 'Opasne djevojke' s nekad obećavajućom Lindsay Lohan?