ŽENSTVENA I SEKSI

Evo u čemu je tajna ljepote prekrasne Eve Mendes

15.02.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Eva Mendes, jedna od najljepših holivudskih glumica, godinama je u vrhu showbizza, a zahvaljujući ženstvenu stilu odijevanja, često je i među najbolje odjevenim slavnim glumicama

Ponosna mama djevojčice Esmeralde Amande i zaručnica jednog od najpoželjnijih glumaca današnjice Ryana Goslinga, otkrila je nekoliko beauty trikova koje bismo mogli isprobati i mi.

Eva priznaje da otkad je dobila kćer nema više vremena za višesatne kozmetičke tretmane pa zato sad često pribjegava 'uradi sama' rješenjima.

'Kad se radi o njezi kože, koristim stvari koje mogu naći u kuhinji. Kokosovo ulje pokazalo se kao sjajno sredstvo za hidrataciju kože, a kombiniram jogurt i morsku sol za piling. Nakon ovoga koža mi zbilja blista', otkrila je Eva za mstarz.com.

Ljepotica kubanskih korijena koja djeluje puno mlađe od svojih 40 godina koliko ima, kaže da primjenjuje jedan pomalo neobičan trik za zatezanje lica.

'Ako imam važan sastanak, a izgledam umorno i natečeno, uronim lice u ledenu vodu. To zbilja pomaže! Ovaj savjet mi je dala jedna dugogodišnja make-up stručnjakinja', rekla je Eva.

Što se tiče modnog stila, Eva na najbolji način reinkarnira dašak starog Hollywooda, a često je možemo vidjeti u lepršavim, ženstvenim haljinama koje joj lijepo naglašavaju vitku figuru.

'Stilski mi je uzor oduvijek bila moja mama. Ona je uvijek dotjerana. Nikad ne bi izašla iz kuće bez frizure i ruža. A drugi idol mi je bila Alyssa Milano iz serije 'Tko je šef?'. Bila mi je nekako bliska zbog tamne kose i maslinasta tena, za razliku od svih tih silnih slavnih plavuša', prisjeća se Eva koja već niz godina nosi posvijetljene pramenove u nekoliko nijansi meda i boje karamele. No kaže da nikad ne bi kosu drastično obojila u plavo. 'Ovo je moj maksimum što se tiče posvjetljivanja kose.'

Često na crvenom tepihu nosi seksi kreacije, a kad se radi o casual looku, ne odustaje od svog damskog stila: obožava traperice trapez kroja u kombinaciji s cipelama na punu petu ili ženstvene suknje A-kroja.

Slavna glumica koju smo s Goslingom mogli vidjeti u filmu 'Grijesi naših očeva' kaže da je ne pogađaju kritike na račun onoga što je odjenula.

'Znate što, to me čak i zabavlja!' kaže ova lijepa glumica.