PREBOLIO JU JE?

Evo što Pattinson misli o bivšoj djevojci

24.10.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Iako se pisalo da Robert Pattinson ne želi više ni znati za svoju bivšu djevojku Kristen Stewart, čini se da se ipak nešto promijenilo

Pattinson (27) sad kaže da bi ponovno rado poslovno surađivao s Kristen.

'Rob bi ponovno snimao s Kristen, jer oduvijek ju je jako cijenio kao glumicu. Oduševljavaju ga njezina predanost i strast koje ulaže u glumu. On je puno naučio od nje o samom glumačkom poslu', rekao je jedan izvor, prenosi HollywoodLife.

Kako je ranije objavljeno, Pattinsonov tim je savjetovao mladom glumcu da se fokusira na karijeru jer u posljednje vrijeme samo tulumari. Inače, Hollywoodom kruži trač da je britanski glumac počeo posjećivati kokainske partyje i da se navukao na drogu.

'Robov tim zabrinut je za njegovu budućnost. Uvjereni su da se mora promijeniti dok ne bude kasno. Savjetovali su mu da se drži podalje od tulumarenja i djevojaka, a nisu zadovoljni ni time što troši energiju na svoj neostvaren san o velikoj glazbenoj karijeri. Ne žele da sve ono što je postigao odbaci tek tako i sugerirali su mu da do kraja godine izabere neki filmski projekt. Potreban mu je jak i ozbiljan film, nešto poput filma 'Sedam' koji je promijenio tijek karijere Brada Pitta', kaže taj izvor.