IZGLEDA LI DOISTA TAKO?

Evo što Cindy Crawford zaista misli o svojoj neretuširanoj fotografiji

02.09.2015 u 10:02

Bionic
Reading

Cindy Crawford slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a početkom ove godine njezina neretuširana fotografija snimljena za modni editorijal koja je procurila u javnost izazvala je senzaciju na društvenim mrežama. Svi su se zapitali izgleda li doista tako prelijepa 49-godišnjakinja. Ovih dana stigao je odgovor te je Cindy progovorila o tome kako se osjećala

Početkom ove godine potpuno 'sirova' fotografija Cindy Crawford izazvala je senzaciju na društvenim mrežama. Časopis Marie Claire službeno joj je potvrdio autentičnost, to da nije prošla kroz proces bilo kakve izmjene i uljepšavanja, ustvrdivši da je neretuširana Cindy stvarna, iskrena i prekrasna. Fotografija je snimljena za editorijal meksičkog izdanja časopisa iz prosinca 2013.

Po prvi puta nakon njene objave oglasila se i Cindy rekavši za kanadsko izdanje magazina Elle kako krađu fotografije smatra nepravednom, čak i zlobnom. Nisu je utješili ni pozitivni komentari žena diljem svijeta, koje male nedostatke ne vide kao manu, već kao realnost u kojoj nema ničeg loše.

'Fotografija ne pokazuje ono što ja svakodnevno vidim u zrcalu, a ne bi bilo tako čak i da sam pod najlošijim osvjetljenjem u garderobi', rekla je lijepa Cindy i objasnila zašto neovlaštenu objavu fotografije smatra zlobnom.

Bravo @cindycrawford. Bravo. #cindycrawforduntouched #cindycrawford #realwomen #realbodies

A photo posted by Jillian Wright (@jillianwrightskincare) on


Dodala je kako se našla u vrlo nezgodnoj situaciji: 'Nisam se mogla javno oglasiti i izraziti to koliko sam nezadovoljna jer bih time odbacila sve one žene koje su imale pozitivno mišljenje. Nisam se sramila jer tako ne izgledam, a čak i da je tako, svejedno ne bih željela da fotka bude objavljena. Osjećala sam se zbunjeno i izmanipulirano, pa sam radije šutjela.'

Dodala je kako ne razumije zašto bi njezin lošiji izgled pomogao drugim ženama da se osjećaju bolje u svojoj koži. To ju je natjeralo da se zapita ima li i sama pogrešnu predodžbu o svom tijelu i misli li da izgleda bolje nego što uistinu jest.

Slavna manekenka priznaje da fotografije u magazinima često mogu loše utjecati na žene i njihovo samopouzdanje, ali i da su žene bez razloga previše kritične prema sebi samima.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on