USPJEŠNA GLUMICA

Evo koja je dijeta pomogla Ani Begić da smršavi

25.04.2012 u 13:03

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić uživa u majčinstvu s malenom Lanom, ali i uspješno skida kilograme nakupljene u trudnoći. Iako je trenutačno uzela mali predah od dijete, najviše joj je pomogla poznata Dukanova metoda

Iako ima pomoć supruga te baka i djedova u čuvanju jedanestomjesečne kćerkice, glumica Ana Begić poput ostalih majki ponekad ne stigne vježbati i uvijek paziti na režim prehrane. Otkrila je javnosti da je do sada skinula 17 kilograma, ali kaže da se zbog vježbanja više vidi promjena u obliku tijela i manjak u centimetrima, što joj je važnije.

'Skidanje kilograma ide teškom mukom. Bome me zveknulo u trudnoći, a poslije me i osvijestilo. Nije baš tako puno otišlo kako su ljudi govorili da bude kad rodim. Ne znam te ljude kojima je sve tako samo otišlo, ali sam čula da postoje', našalila se simpatična glumica.

Zato je odlučila krenuti s vježbanjem i programom, a kaže da bi bilo i bolje kada bi redovno sve stizala odraditi. Krenula je na tretmane posebnim aparatom u jednu polikliniku, a taj After baby program je namijenjen ženama koje žele vratiti figuru poslije trudnoće.

Ana kaže da ima još posla, ali trenutačno je uzela mali predah od dijeta i posebnih režima pa se sprema još jednom sve ponoviti dok ne bude zadovoljna svojim izgledom.

'Ja sam pobornik Dukan dijete, tako da me ona vukla i bila je dobra za mene. Držala sam taj ritam šest mjeseci. Prvo sam bila dva tjedna na proteinima, a zatim sam izmijenjivala dane s povrćem i proteinima. Ukupno je to trajalo šest mjeseci, mada stalno volim nešto novo kombinirati', otkrila nam je Ana došavši na jednu humanitarnu akciju i rekla da trenutačno nije na toj prehrani, ali se trudi ipak paziti što jede. Dodala je da se želi malo psihički odmoriti kako ne bi postigla kontraefekt.