MALI TRIKOVI VELIKIH ZNALACA

Evo kako postići da vam noge na slikama izgledaju duže i vitkije

14.12.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Ako do sada niste znali pozirati, vrijeme je da naučite. Profesionalci koji svakodnevno surađuju s modelima otkrili su nekoliko trikova koji će vam pomoći da vaše noge na slikama izgledaju duže i vitkije

Kada zamolite prijatelja da vas slika, nećemo lagati, jedini cilj je ispasti dobro na slici. Prema Who What Wearu, postoji način da naučite pozirati poput profesionalca i da vaše noge na slikama uvijek izgledaju duže.

Alyssa Rara, menadžerica brenda odjeće Revolve, otkrila je nekoliko trikova koji vam u tome mogu pomoći.

'Kako biste postigli iluziju dužih nogu, pokušajte se malo nagnuti unatrag i ispružiti noge naprijed, umjesto da samo stojite ravno. Prekrižite noge i izbacite kukove naprijed. Također mi se sviđaju sjedeće poze, jer su noge i cipele tada u središtu pozornosti. Ova poza je dobra alternativa monotonim uspravim pozama', tvrdi Rara.

O svim dodatnim detaljima koje morate znati kada stojite iza objektiva producent tima Revolve, Kevin Ipalari, otkrio je nekoliko korisnih informacija.

'Koristite li DSLR fotoaparate, znajte da su širokokutne leće čudotvorne. Osobno preferiram 24-70-milimetarsku leću jer je najprilagodljivija. Na širini od 24 mm noge izgledaju izduženije ako ih slikate od dolje te se približite osobi koju slikate', tvrdi Ipalari.

'Ako slikate iPhoneom, tlo je vaš nabolji prijatelj. Spustite se nisko kako biste postigli efekt dugih nogu. Pomičite se sve vrijeme dok fotografirate dok ne postignete željeni efekt', dodaje Ipalari.