VESELO LJETO

Ni poznate Hrvatice poziranje u bikiniju ne mogu zamisliti bez ovoga

06.07.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Posljednje dvije sezone svjedoci smo neizostavnog ljetnog rekvizita koji je preplavio naše i svjetske plaže te bazene. Luftiće u raznim zabavnim oblicima uglavnom je nadmašio oblik ptice. Dok je prošle godine nenadmašno vodio oblik labuda, ove godine poznate su dame poludjele za flamingom

Gigantski i životopisni luftići postali su bez daljnjeg, apsolutni must have rekvizit za ljeto. Svijet je poludio za luftićem u obliku roza  flaminga koji je sudeći prema objavama na društvenim mrežama osvojio i našu obalu.

Prošle smo ljetne sezone tako primijetili kako je ogromnu popularnost imao luftić u obliku labuda. Gumeni labudovi su se prvi put pojavili na sceni 2006. godine i djelo su njujorške kompanije Swimline, specijalizirane za ovu vrstu dodataka. Prošle je godine ta ista njujorška kompanija uspjela prodati oko 300 tisuća svojih labudova po cijeni od 40 dolara, ili nešto manje od 300 kuna.

  • +14
Hit luftići u bazenima slavnih Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Čini se kako ova relativno velika cijena za takav predmet nije spriječila mnoge da si priušte taj slobodno možemo reći modni dodatak na plaži.

Ono što su prošle godine bili labudovi, ove je godine postao flamingo. Osim što se lik ove egzotične ptice, ružičastog perja, tankih nogu i savitljiva vrata ove sezone progurao u sve redove modne industrije, prepoznat je i kao idealan oblik i boja luftića za kojom je uglavnom poludila ženska populacija.

Girls..this is how u graciously get on your pool bird😂🐤#gettingreadyforsummer🌴🏝🌞

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ovaj je rekvizit svoju popularnost najviše stekao upravo zbog  slavnih dama koje ne propuštaju priliku objaviti fotografije sa zabava na bazenima u društvu simpatičnih zračnih madraca.

It feels like summer in LA!!!🌴🌞🏝

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Happy fourth

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Strane su zvijezde svakako prve pokrenule ovaj trend, pa smo tako mogli vidjeti glumice Sofiu Vergaru i Drew Barrymore te modnu blogericu Chiaru Ferragni kako se hvale svojim omiljenim rekvizitima.

Od naših ljepotica ovoj upečatljivoj rozoj boji nije odoljela ni poznata blogerica Sonja Kovač, koja se trenutno odmara u Los Angelesu, te Andrea Andrassy.

Island vibes in Astarte suites 💕 @astarte_suites @santorini_greece

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Baš po uzoru na Kim Kardashian s kojom ju stalno uspoređuju, vizažistica Jelena Perić također je zaskočila svoj luftić.

I'm in love with this place🦄🏝🌊 #jglam #j_make_up #elfssocialclub#loveelfs

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up) on

'Ako je išta postalo statusni simbol na insta onda je to fotka na floatie-ju', napisala je ispod fotografije na kojoj se smiješi s ogromnog flaminga pjevačica Žanamari Lalić.

'Imaj uvijek ružičasto obojane misli', napisala je ispod fotografije objavljene na Instagramu voditeljica Ecija Ivušić koja se vodila time i zato nije propustila priliku opustiti se na hit rekvizitu.

U moru poznatih djevojaka, pravo je iznenađenje vidjeti muškarce. Rukometna zvijezda Nikola Karabatić koji trenutno provodi svoj ljetni odmor ploveći s društvom južnim Jadranom, također je pokazao kako uživa u društvu ovih popularnih ptica.

Izgleda kako ovi zabavni morski rekviziti na napuhavanje u obliku ružičastih flaminga  već dulje vrijeme nisu rezervirani isključivo za najmlađe.