ROMANTIKA

Evo kako je Mirna Maras proslavila prvu godišnjicu braka

10.09.2017 u 12:04

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Mirna Maras napunila je godinu dana braka sa svojim dugogodišnjim partnerom, inženjerom Željkom Batinićem. Godišnjicu je obilježila romantičnom fotografijom na Instagramu, a pokazala je i s kime se družila na proslavi

'Da! On je taj!', napisala je Mirna Maras Batinić uz romantičnu fotografiju sa suprugom, na kojoj se izležavaju u jednakim kućnim ogrtačima i papučama. Dodala je i hashtagove #loveandmarriage #firstanniversary #mylove #oneandonly.

Da! On je taj! 😍❤️❤️💑👫#loveandmarriage #firstanniversary #mylove #oneandonly ❤️

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Obožavatelje je počastila i fotografijom sa svojom kumom Martinom Podgorski, s kojom je sinoć proslavila prvu godišnjicu, nazivajući je 'najboljom kumom na svijetu'.

👭 #lastnight #celebrating #loveandmarriage #firstanniversary #najboljakumanasvijetu 🎀🎉🎊🎈👭

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Mirna Maras u rujnu 2016. za Željka Batinića se udala u tajnosti, u krugu najintimnijih prijatelja i obitelji u restoranu u centru grada. Voditeljici je to drugi brak. Prije toga bila je s Marijom Valentićem, s kojim ima sina Niku. U ožujku ove godine Željko i ona dobili su djevojčicu Meri.

  • +11
Mirna Maras Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Krajem svibnja Mirna je na svom Instagram profilu otkrila kako do sada, iako se dva puta udavala, nije imala priliku odjenuti tradicionalnu vjenčanicu. To joj je napokon pošlo za rukom za potrebe spota za novu pjesmu pjevača Marka Škugora.