mame u akciji

Mirna Maras, Lana Banely i Pamela Ramljak u šetnji s mališanima

26.04.2017 u 13:34

Bionic
Reading

Mirna Maras, Pamela Ramljak i Lana Banely susrele su se u šetnji sa svojim mališanima. Poznate su mame rodile u kratkim razmacima, a sada su u proljetnoj atmosferi na zagrebačkom jezeru Bundek razmjenjivale dojmove i anegdote

Prva je rodila pjevačica Pamela Ramljak, čiji je sinčić Antun došao na svijet 10. siječnja, a nedavno ga je na televiziji predstavila i javnosti opisala svoje prvo majčinsko iskustvo. 

'Moj Antun već ima dvije cure i ne zna se koja je ljepša. Mame u akciji', napisala je ispod zajedničke fotografije koju je objavila na svom Instagramu lijepa Pamela, aludirajući na jednomjesečnu Naomi, kćer voditeljice Lane Banely, te nekoliko dana stariju Meri, koju je jedva dočekala cijela obitelj voditeljice Mirne Maras. 

Mlade majke pojavile su se skupa u proljetnoj šetnji sa svojim bebicama u uvijek trendi izdanjima i spremno pozirale sa smiješkom na licu za fotografiju koja će im sigurno ostati lijepa uspomena. Nakon šetnje sjele su na kavu u obližnji kafić te planirale kratko odahnuti, ali mališani im nisu dali mira.

'Red hranjenja, red presvlačenja, red plakanja, red nošenja... kava za poželjeti, proleti tri sata za čas', prepričala je u komentarima HRT-ova voditeljica Lana Banely, kojoj je ovo nakon sinčića, kao i Mirni Maras, drugo dijete te je ipak nešto uhodanija nego njihova prijateljica Pamela. 

U komentarima su ih pohvalile i Matea Ibanez, koja odnedavno također uživa u radostima sa svim drugim sinčićem Mathiasom, te nekadašnja voditeljica i sada već bivša supruga Marija Mamića, Monika Kravić, koju su ove mlade mame pozvale da im se drugi put slobodno pridruži u druženju.