TRENUTAK PREDAHA

Mirna Maras ne krije koliko uživa u najljepšim životnim trenucima

23.03.2017 u 11:14

Bionic
Reading

Voditeljica Mirna Maras prošli je tjedan stigla kući iz zagrebačke bolnice sa svojom tek rođenom kćerkicom, a od tada je na Instagramu objavila nekoliko njenih fotografija i pokazala kako prolazi kroz najljepše razdoblje života

Lijepa voditeljica Mirna Maras nedavno je rodila drugo dijete, djevojčicu koju je dobila u braku s inženjerom Željkom Batinićem. Gotovo svakodnevno pokazuje svojim pratiteljima na društvenoj mreži kako uživa u najljepšim trenucima s tek rođenom kćerkicom.

Suncekoooo 🌞🌞 #hellospring 💐🌺🌸🌺🌞🌞#nemaljepsegosjecaja #mylittleprincess #love 💜

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Malena je sada centar obitelji, a da je ipak pronašla i malo vremena za sebe, pokazala je na svom profilu na Instagramu objavivši svoju fotografiju s opisom: 'Izaći van na sunce nakon 15 dana #neprocjenjivo.' 

Izaci van na sunce nakon 15 dana #neprocjenjivo 🌞🌞🌸🌺💜😎😎 #sunnyday #happyme 🤗🤗

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Inače, Mirna iz prvog braka s Mariom Valentićem ima sina Niku, koji se sestrici najviše i veselio i jedva čekao da ona i majka dođu kući iz bolnice. Počeci su najteži, kažu, pa je, vjerujemo, i lijepoj Mirni ovo bilo i napornih tjedan dana kada se treba priviknuti na to da sada malena diktira novi raspored. No zato je voditeljica spremna za sve izazove majčinstva.

'Ima trenutaka u kojima je ona jedini spas', napisala je u opisu slike na kojoj vidimo malenu djevojčicu, aludirajući tim riječima na dudu koja ju je smirila i uspavala. 

Ova lijepa 37-godišnja Zagrepčanka sada još uživa u vremenu provedenom s kćerkicom jer se u studio EuroJackpota planira vratiti za mjesec dana.