uživa na odmoru

Mirna Maras Batinić ima sjajan ljetni look, a sve začinila hit natikačama

07.08.2023 u 17:15

Bionic
Reading

Popularna televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić uživa u odmoru s obitelji. Ovog ponedjeljka 'ukrala' je trenutak za sebe i pokazala što ju opušta ovog ljeta, a sve to u izuzetno stylish izdanju

Ljeti najčešće biramo odjevne kombinacije koje su vrlo jednostavne, a poznavateljice trendova znaju kako postići wow efekt uz onu staru 'manje je više'. Upravo takvu chic kombinaciju za odlazak na plažu ovog je ponedjeljka predstavila i voditeljica Mirna Maras Batinić koja ljeto provodi u Betini na Murteru.

Za ispijanje kave u jednom od beach barova Maras Batinić odjenula je jednostavnu bijelu košulju koja je savršena opcija za odlazak na plažu sa stilom!

Uz jednostavnu košulju kroz koju se nazire kupaći kostim kombinirala je omiljenu ljetnu varijantu popularnih Birkenstock Arizona natikača - plave gumene natikače koje su podigle jednostavnu kombinaciju, a i dale pravi 'morski štih' outfitu.

Naime, Birkenstock natikače ove su sezone neizostavan komad garderobe svih trendsetterica koje se od svojih 'Birkica' ne odvajaju ni tijekom ljetnih mjeseci. Nose ih mnoge poznate dame, a među njima i sestre Olsen, Katie Holmes, Sienna Miller i brojne druge.

Uz to, uvijek elegantna voditeljica ni ovaj put ne odvaja se od nakita pa je na plažu stigla ukrašena nakitom zlatne boje te 'mačkastim' sunčanim naočalama.

Zadnjih dana Mirna Maras Batinić pokazuje kako izgleda njezin odmor iz snova, a pratitelje je iznenadila i objavom sa suprugom Željkom Batinićem, kojeg rijetko kad pokazuje na Instagramu. Inženjer i voditeljica u braku su već šest godina, a kruna njihove ljubavi je malena Meri. Mirna iz prvog braka ima i sina Niku, a njezine nedavne objave na društvenim mrežama pokazuju da se obitelj sjajno slaže.

  • +2
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic