na snimanju spota

Želja se ostvarila: Mirna Maras Batinić prvi puta u pravoj vjenčanici

31.05.2017 u 18:02

Bionic
Reading

Iako iza sebe ima jedan brak, s Mariom Valentićem, te je sada u sretnom braku sa Željkom Batinićem s kojim je nedavno dobila i kćer, voditeljica Mirna Maras Batinić do sada nije imala priliku odjenuti tradicionalnu vjenčanicu. Želja joj se napokon ostvarila na snimanju spota za novu pjesmu pjevača Marka Škugora

Na svom Instagram profilu televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić otkrila je kako do sada, iako se dva puta udavala, nije imala priliku odjenuti tradicionalnu vjenčanicu.

Na prvom vjenčanju s Mariom Valentićem, Mirna se udala na otočiću Sv. Marije u mljetskom nacionalnom parku, a budući da je to bilo morsko vjenčanje, odabrala je bijelu haljinicu na tanke bretele, koja ne odgovara tradicionalnom izgledu vjenčanice.

I njezino drugo vjenčanje, ovaj put u Zagrebu, sa Željkom Batinićem, bilo je tajno. Za taj važan dan, Mirna Maras Batinić, koja je tada već bila u visokom stupnju trudnoće, odabrala je ružičastu haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Savrsen dan! 😍❤️🎉 #myman❤️ #happyday💕

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Stoga ne čudi da je objavivši fotografiju na svom Instagram profilu, sa snimanja spota za novu pjesmu pjevača Marka Škugora, u hashtag stavila oznaku #prviputupravojvjencanici.