VIRGIL ABLOH

Evo kako je jedan od najpopularnijih dizajnera današnjice odlučio počastiti svoje obožavatelje

20.03.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Prije nego što je 2013. stvorio brend Off-White i prije dvije godine preuzeo funkciju dizajnera muške linije francuske luksuzne kuće Louis Vuitton, jedan od najpoznatiji streetwear dizajnera današnjice, Virgil Abloh, svoju bogatu karijeru započeo je u ulozi DJ-a

'Uvijek imam glazbu koja mi svira u pozadini kada bi bilošto radio', izjavljuje popularni dizajner rodom iz Chicaga koji, poput brojnih ljudi diljem svijeta, posljednje dane provodi radeći od kuće u kolektivnoj misiji suzbijanja širenja virusa korona.

Obožavatelje svog lika i djela u doba vladajuće pandemije, Virgil Abloh je stoga odlučio počastiti playlistom sačinjenom od 17 pjesama različitih umjetnika kojim pokazuje svoj eklektičan ukus kada je o glazbi riječ.

'Kao moja umjetnička i dizajnerska praksa, moj glazbeni ukus nema granica. Pjesme koje su se pronašle na mojoj osobnoj playlisti su, poput mene, jednako žanrovski različite', ističe dizajner.

'Generacija smo u kojoj se način razmišljanja i življenja koji ne uključuje ograničavanja i kalupe formalno smatra u redu', izjavio je dizajner čiju playlistu možete poslušati putem glazbenih streaming servisa, Spotify i Apple Music-a.