SKROMAN PAR

Evo gdje su Kate i William proslavili godišnjicu

04.05.2012 u 09:06

Bionic
Reading

Iako su mogli birati bilo koje mjesto na svijetu, Kate Middleton i princ William prvu godišnjicu braka skromno su obilježili u Suffolku

Kraljevski par prvu godinu braka nije proslavio na nekom poznatom otoku, već u pubu The Crown Inn, a prije toga su posjetili prijateljicu Hannah Gillingham.

Daily Mail piše da su prije boravka u pubu zapravo otišli na vjenčanje Kateine prijateljice Hannah.

Bez obzira na to što se radilo o njihovoj prvoj godišnjici, par je došao na slavlje Hannah i Roberta, popio po čašu šampanjca, a zatim su otišli u pub. Jedno noćenje ondje košta oko 1.300 kuna

Soba u kojoj su boravili William i Kate nosi naziv Swan i navodno ima veliki krevet s posteljinom od egipatskog pamuka te kupaonicu koja ima kadu za dvoje.

U pubu su znali da dolaze važni gosti, ali su se jako iznenadili ugledavši Kate i Williama. Osoblje je oduševljeno mladim parom i kažu da su naglasili da im ne treba nikakav poseban tretman. Dan prije također su bili u jednom pubu, De La Pole Arms. Vlasnici Nick i Helen oduševljeno su ih pohvalili rekavši da su poveli i psa imena Lupo koji se igrao s njihovom kćeri Grace.

Pippa je također bila na vjenčanju i prespavala je u pubu u nešto povoljnijoj sobi, a Suffolk su napustili drugi dan poslije podne.