ŠTO KAŽEŠ, DONALDE?

Evo dokaza da je Heidi i dalje 'čista desetka'

20.08.2015 u 10:52

Bionic
Reading

Heidi Klum ovih je dana u središtu pozornosti jer ju je uvrijedio Donald Trump rekavši kako više nije 'čista desetka', ali ona mu nije ostala dužna. Štoviše, svako njezino pojavljivanje u javnosti dokaz je da se s njegovom tvrdnjom nitko ne bi složio

Prelijepa Njemica blistala je u elegantnoj crnoj kombinaciji ispred svojeg stana u New Yorku, a strani su se mediji odmah raspisali kako uvreda Donalda Trumpa definitivno nije na mjestu.

Prozirni top i crna suknja, izvezeni sitnim crnim perlicama, s potpisom Elizabeth and James Heidi su stajali kao saliveni, a tamnu je kombinaciju razbila trendseterskom Hermes torbom u jakoj zelenoj boji.

Opuštena frizura s kosom povezanom u rep savršeno joj je pristajala, a uska odjevna kombinacija naglasila vitku figuru zbog koje je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih manekenki na svijetu.

Dobro raspoložena Heidi nije skidala osmijeh s lica, a zahvaljujući simpatičnom videu kojim je Donaldu Trumpu vratila milo za drago, javnosti i obožavateljima postala je još draža. On je, naime, za jedne američke novine izjavio kako Heidi, na žalost, više nije 'čista desetka'. Ona mu je ubrzo uzvratila videoobjavom na Facebooku i našalila se na njegov račun. Očekivano, svi su zauzeli njezinu stranu. Iako je Trump do sada uvrijedio više slavnih ljepotica, možda će mu Heidi sada stati na kraj pa će sljedeći put razmisliti dvaput.

#TrumpHasSpoken #sadly #9.99 #NoLongerA10 #IHadAGoodRun #donaldtrump #trumped #HeidiTrumpsTrump #BeautyIsI

Posted by Heidi Klum on 17. kolovoz 2015