Estetska kirurgija na svjetskoj razini

Estetska kirurgija na svjetskoj razini

podlogaoglasikuca300x400px

podlogaoglasikuca300x400px

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika Estetske kirurgije Tončić

Poliklinika Dr. Tončić preseljenjem u novu prestižnu zgradu potvrđuje svoj renome jedne od najboljih

Kao potvrda uspješnog, dugogodišnjeg djelovanja, dr. Tončić i njegov tim smjestili su se u objektu modernog dizajna koji je građen za ovu najmjenu te je kao takav podređen isključivo medicinskoj funkciji. Ekskluzivna poliklinika na adresi Mlinovi 159 A u zagrebačkim Šestinama opremljena je najmodernijom medicinskom opremom.

Objekt se prostire na dvije etaže u podsljemenskoj rezidencijalnoj četvrti, 15 min autom od centra Zagreba i neposredno uz Park prirode Medvednicu. Sama poliklinika se sastoji od prostrane čekaonice, dviju moderno uređenih operacijskih sala, dviju liječničkih ordinacija, sobe za pacijente, uredskih prostora i konferencijske sale.

Poliklinika je također opremljena i dizalom prilagođenim za osobe s posebnim potrebama te velikim parkirnim prostorom.

Poliklinika Dr. Tončić djeluje već 20 godina te iza sebe ima brojne zadovoljne pacijente iz Hrvatske i inozemstva. Kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate karijere. Posebno treba istaknuti estetsku i funkcionalnu korekciju nosa, korekciju očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje ženskih i muških grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacije faceliftinga s kojima imaju izuzetan uspjeh.

 

Poliklinika estetske kirurgije dr.Tončić

Poliklinika estetske kirurgije dr.Tončić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika estetske kirurgije dr.Tončić


Opuštajuće okruženje stvara savršeni ambijent te nudi vrhunski tretman u idealnom okružju. Takvim pristupom ispunili su glavne uvjete koje su postavili pred sebe, a to su maksimalni komfor pacijenata te briga za njihovu dobrobit i sigurnost.

Više o svemu pogledajte na:
www.estetskikirurg.com
www.toncic.net

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi