PREMIJERA HARRYJA POTTERA

Emma Watson obara s nogu u čipkastoj haljinici

11.11.2010 u 19:36

Bionic
Reading

Zvijezda sage o Harryju Potteru, crvenokosa Emma Watson, na premijeri sedmog filma o slavnom čarobnjaku pojavila se na crvenom tepihu u Londonu u čipkastoj vintage crnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala

'Deathly Hallows Part 1' trebao bi biti najmračniji film o Harryju Potteru, a mlada glumica za premijeru je odlučila doći u prigodnoj crnoj haljini, vrtoglavo visokim štiklama i dramatičnim make-upom.

Emma je tom prigodom otkrila da je preplavljuju emocije, ali i da nije sigurna bi li pristala i dalje glumiti Hermione Granger budući da je autorica J. K. Rowling nedavno dala naslutiti da možda sprema još jedan nastavak.

'Ne znam ni sama. Imam osjećaj da sam se upravo oprostila od Hermione. Morala bih vidjeti kako ću se s vremenom osjećati', priznala je Emma koju preko Bare čekaju studentske obaveze na prestižnom Sveučilištu Brown.

Slično razmišlja i sam Harry Potter, glumac Daniel Radcliffe koji kaže da je glumiti jedna te isti lik deset godina predugo vremena te da bi ga na snimanje još jednog filma u nizu mogla nagovoriti jedino sama Rowling.

Adaptacija sedme knjige o Harryju Potteru podijeljena je u dva filma, a zadnji, osmi po redu u kinima bi se trebao pojaviti početkom srpnja iduće godine.