POGLEDI SU JE PRATILI

Elegantni stajling Katie Holmes začinila otkačenim čizmama za koje bi se malo tko odlučio

07.11.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Lijepa Katie Holmes, nakon što je prekinila turbulentnu vezu s poznatim holivudskim zavodnikom Jamiejem Foxxom u posljednje vrijeme oduševljava svojim modnim odabirima

Atraktivna 40-godišnja brineta koju smo upoznali kao Joey u seriji 'Dawson's Creek' godinama gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, a vremenom je i svoj modni stil izbrusila do savršenstva.

Njezine dnevne i večernje kreacije modni kritičari ne prestaju hvaliti. Na događanju u New Yorku pod nazivom 'FilmAid's Power Of Film', lijepa je Amerikanka ponovno oduševila minimalističkom kombinacijom dokazavši kako je itekako upućena u modu.

Zgodna Katie je bila mamac za poglede u satenskoj, srebrnoj haljini koja prati liniju tijela koja je naglasila njezinu vitku liniju. Mladenačka frizuram, zanimljive čizme animal uzorka i torbica savršeno su se uklopili u ovaj elegantni look bivše supruge Toma Cruisea s kojim ima 13-godišnju kćer Suri.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID

U nedavnom je intervjuu lijepa glumica izjavila kako je danas jako sretna što je postala mama u svojim 20-ima.

'Biti mama je velika privilegija i nevjerojatan dar. Zbilja sam ponosna što imam Suri, ona je posebna', rekla je Katie koja svaki slobodan trenutak provodi s kćerkicom.

KRALJICA STREET STYLEA

Bez greške: Katie Holmes pokazala kako se nose dva najveća trenda

Pogledaj galeriju

Dodala je i kako ponekad vježbaju skupa.

'Nikad je ne forsiram na vježbanje. To je nešto što ponekad radimo skupa. Mi imamo svoje male rituale', rekla je Katie koja ne krije koliko je majčinstvo ispunjava.