LAURA PAUSINI

Elegantna Talijanka zadivila u predivnoj vjenčanici kakva se rijetko viđa

23.03.2023 u 16:17

Bionic
Reading

Slavna talijanska pjevačica Laura Pausini izgovorila je sudbonosno 'da' dugogodišnjem partneru Paolu Carti

Nakon 18 godina veze i zajedničke kćeri, Laura i Paolo napravili su još jedan korak u vezi i odlučili reći 'da, želim' na intimnoj ceremoniji održanoj u Rimu.

Inače, 48-godišnja pjevačica u ranijem intervjuu izjavila da ju je njezin Paolo zaprosio još 2012., tjedan dana prije nego što je otkrila da je trudna, te su radije pričekali dok djevojčica ne bude mogla nositi prstenje.

  • +5
Laura Pausini Izvor: Profimedia / Autor: José Oliva / ContactoPhoto / Profimedia

'Kako sam veliki obožavatelj brojeva, a najdraži mi je osam, željeli smo se vjenčati kada naša kći Paola napuni osam godina, a to je bilo 2021. Međutim tad se sve poklopilo s pandemijom i nismo htjeli vjenčanje pod maskama', objasnila je Laura.

Ipak, čini se da je kucnuo pravi trenutak, što su otkrile i fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Lijepa brineta za tu je prigodu odabrala prekrasnu haljinu u boji slonovače s okruglim izrezom i tričetvrt rukavima, a koja savršeno pristaje njezinoj figuri.

Ovu divnu kreaciju Laura spojila s lepršavim sakoom u istom tonu, što je sjajna opcija za koju se odlučuje sve više mladenki kada su temperature još relativno niske i ne žele nositi pelerinu, što je jedna od najčešćih vjenčanih opcija.

Kako bi svojoj kombinaciji dala modernu vibru, talijanska je glazbenica nosila chic duge rukavice.

Nije zaboravila ni na veo u stilu 90-ih. Pjevačica je odabrala jednostavnu varijantu u dva sloja, a stajlingu je dodala cipele u tonu haljine i dugu bisernu ogrlicu. Buket je također vrlo originalan, kompozicija koju čini jedan cvijet, također u tonu slonovače, te se odlično uklapa u ovaj elegantni stajling.

Frizura i make up bili su isto na visini modnog zadatka.

Talijanka je skupila kosu u elegantnu frizuru s razdjeljkom na jednoj strani, a nije pretjerivala ni sa šminkom, odlučivši se za vrlo prirodan look s očima našminkanima u smoky eyes stilu u zemljanim tonovima i blistavim tenom.