HAILEY BIEBER

Trenutačno najomraženija zvijezda nezamisliv spoj bomberice i mokasinki učinila je totalno chic

23.03.2023 u 12:10

  • +5

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Manekenska zvijezda Hailey Bieber koja se našla na udaru fanova Selene Gomez zbog njihovog neprijateljstva na društvenim mrežama što ju je koštalo i gubitka velikog broja pratitelja, jedna je od onih sretnica koje kao da su rođene s dobrim stilom

Atraktivna Hailey koja dolazi iz slavne glumačke obitelji Baldwin, stric joj Alec, a otac Stephen, plijenila je poglede na ulicama Los Angelesa u fantastičnoj modnoj kombinaciji koja joj je odlično pristajala.

Premda obično briljira na crvenom tepihu u zavodljivim stajlinzima, ovoga je puta igrala na kartu mladenačke ležernosti u bomberici koju potpisuje Vetements, koju je vješto spojila s klasičnim trapericama ravnih nogavica od svijetlog denima (Orlee Vintage Levis 501) i trendi šiltericom.

HAILEY BIEBER

Nekad nepoželjnu kombinaciju čarapa i mokasinki, najpopularnija 'it' djevojka pretvorila je u ultimativni hit

Pogledaj galeriju

Lijepa 26-godišnjakinja ovaj je cool look nadogradila i sivom hoodiecom, a posebnost ovom stajlingu dao je donedavno nezamisliv spoj: bijele čarape s mokasinkama poznate njemačke dizajnerice Jil Sander.

  • +14
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Supruga pop zvijezde Justina Biebera koja se nedavno pojavila na naslovnici australskog Voguea, svoj je outfit dopunila parom zlatnih naušnica i sunčanim naočalama Saint Laurenta.

Inače, Hailey je nedavno pričala i o svom smislu za modu tijekom nedavnog intervjua za Harper's Bazaar.

'Toliko me fotografiraju da se ponekad osjećam kao da sama sebi stvaram pritisak. Čak i ako samo nabacim traperice i majicu, želim da to budu fantastične traperice i fantastična majica!', rekla je vlasnica beauty linije Rhode.