IZGLEDA SJAJNO

Elegantna haljina koju nosi kraljica Letizia istaknula je njezinu isklesanu figuru

12.07.2023 u 21:48

  • +9

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia nastavila je svoj besprijekorni modni niz prilikom dodjele stipendija Zaklade La Caixa za postdiplomske studije u inozemstvu

Bivša novinarka svoj je modni stil gradila godinama i danas s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s europskih kraljevskih dvora.

Kraljica je na svečanosti u Madridu podijelila postdiplomske stipendije za 120 studenata, koje će im pomoći steći obrazovanje u najprestižnijim sveučilištima diljem svijeta.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

IZGLEDA SJAJNO

Kraljica Letizia minimalistički je look upotpunila omiljenom obućom Francuskinja

Pogledaj galeriju

Španjolska kraljica u društvu svog supruga Felipea VI koji je bio elegantan u plavom odijelu, izgledala je kao da je sišla s modne piste u efektnoj ljetnoj haljini vrlo laskavog kroja.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Letizia ponovno pokazala je svoju nevjerojatnu figuru, vitki struk i definirane, zategnute ruke u sivoj točkastoj haljini sive boje na podjeli stipendija u La Caixa u Madridu.

Majka dvije kćeri za ovu se prigodu odlučila za chic haljinu-košulju koju potpisuje španjolska dizajnerica Laura Bernal, razigranog uzorka i detaljem u obliku remena od istog materijala, nadahnutu stilom 50-ih.

Make up je bio minimalistički, a kosu je stilizirala u jednostavnu, mladenačku frizuru.