HIT SEZONE

Elegantna alternativa jaknama: Pronašli smo najljepše modele kardigana za jesen

28.09.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Dobar stari kardigan proteklih sezona posve se odmaknuo od titule staromodnog odjevnog komada

Zahvaljujući cikličkoj naravi modne industrije, slavnim trendsetericama i zvijezdama ulične mode okupljenim na Instagramu, kardigani su se vratili na modnu scenu u velikom stilu. Posljednjih sezona postali su sastavnim dijelom jesensko-zimskih kolekcija renomiranih dizajnerskih imena na čelu s modnim kućama Gucci i Prada.

Iako su se prijašnjih sezona uglavnom nosili predimenzionirani modeli koje su zaljubljenice u modu spretno kombinirale s mnoštvom odjevnih komada, ove godine fokus je na kratkim varijantama koje se nose na dosad najseksi način: poluraskopčane na čipkasti grudnjak ili bralette.

SLUČAJNO ILi NAMJERNO?

Nakon ljubavnog kraha Katie Holmes gradom prošetala u golišavom stajlingu koji otkriva previše

Pogledaj galeriju
  • +9
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA/Mega Agency

U jesenskim mjesecima, kada se nakratko želite odmoriti od nošenja traper, kožnih jakni ili balonera, odabirom kardigana nikako nećete pogriješiti. Osim što predstavlja idealan odabir, kada je riječ o slojevitom stilu odijevanja, također ga krasi svestranost, odnosno mogućnost prilagođavanja mnoštvu odjevnih kombinacija.

Osim uz klasične traperice, što dokazuje modni primjer slavne trendseterice Belle Hadid, kardigani će se podjednako dobro uklopiti u kombinacijama u znaku ženstvenih haljina i suknji.

  • +32
Kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije