'JA SAM PAPAK'

Duško Lokin opjevao Dolores i nazvao je sponzorušom

28.10.2010 u 13:53

Bionic
Reading

Lokin je u novoj pjesmi opjevao trokut Lasić - Lambaša - Radeljak te progovorio o žalosnoj činjenici 'da svatko tko ima novca, jahtu ili skupi auto može ljepšem i mlađem oteti djevojku'

Pjesma Duška Lokina 'Ja sam papak' već budi zanimanje. Razlog tome je trokut Lasić - Lambaša - Radeljak koji je Lokin opjevao u pjesmi, donosi Večernji list.

'Bitno je da se to dogodilo i stalno se događa. Ispada da svatko tko ima novca, jahtu ili skupi auto može ljepšem i mlađem oteti djevojku. To je žalosna činjenica i kao velikog obožavatelja Frane Lasića to mi je i osobno zasmetalo. To je životna priča mlade sponzoruše. Danas su česte, no nijedna nije imala odjek kao ova', rekao je Lokin, koji suosjeća s Lasićem.

'Pravi je holivudski tip, šarmer, veliki ljubavnik, a kad je došao u financijsku krizu, pojavio se tajkun Dikan i oteo mu ljepoticu Dolores', tvrdi Lokin te dodaje da je i sam osjetio kako to izgleda kad mu se nabacuju djevojke koje mu po godinama mogu biti kćeri, ako ne i unuke.

'No kad otkriju da nisam tajkun, da nemam jahtu, a i nisam zainteresiran za avanture, pobjegnu glavom bez obzira', rekao je Lokin koji je u sretnom braku 40 godina, a supruga Anuška, kaže, nije ljubomorna jer zna da je on tradicionalni muškarac kojemu bi takve situacije samo zakomplicirale život. Glazbenik će novu pjesmu premijerno izvesti na Zadarfestu