ikona stila

Đurđa Tedeschi opet ima ludo dobar stajling, a ni ona nije odoljela čizmama za kojima svi luduju ove zime

16.12.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Đurđa Tedeschi, umirovljena sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija, dobro je poznata po svojem osebujnom stilu koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim

Uvijek posebnu i drugačiju, Đurđu Tedeschi modni znalci redovito uvrštavaju na ljestvice najbolje odjevenih Hrvatica, jer njezin je stil neobičan i unikatan.

Majka Emila Tedeschija puno je puta pokazala da joj modno eksperimentiranje nije nimalo strano i najčešće nosi stajlinge u omiljenoj joj crnoj.

Njezinu garderobu, san svake fashionistice sklone avangardi, krase kreacije s potpisom Celine, Balenciage, Bottege Venete i kreativnog Japanca Junye Watanabea, koje vješto spaja s pomno osmišljenim modnim dodacima, stoga nimalo ne čudi to da Đurđa Tedeschi uvijek izgleda kao da je sišla s modne piste.

Ponovno je svoju omiljenu modnu formulu primijenila u šetnju Stradunom te je plijenila poglede u svojoj klasičnoj all black kombinaciji.

  • +20
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Midaxi crnu haljinu s ukrasnim naborima po sredini bez greške je spojila s robusnim combat čizmama, koje već nekoliko sezona ne silaze s ljestvica popularnosti.

Dakako, gospođa Tedeschi svoje osebujne stajlinge uvijek vješto nadograđuje uz pomoć detalja kao što su šeširi, rukavice, torbice...

I ovoga je puta ovaj naizgled jednostavan look upotpunila efektnim šeširom, sunčanim naočalama i upečatljivim remenom.