BLAGDANSKI LOOK

Nives Ivanišević i Jelena Glišić zablistale u svečanim kreacijama s potpisom poznatog domaćeg dizajnerskog dvojca

16.12.2021 u 12:21

Bionic
Reading

Domaći dizanerski dvojac Elfs za svoju je glamuroznu blagdansku kampanju angažirao ne jednu, već dvije prelijepe poznate brinete, Jelenu Glišić i Nives Ivanišević

Kako se kalendarska godina bliži svome kraju polako već donosimo novogodišnje odluke, no prije nego ispratimo staru godinu ostaje nam još izabrati kombinaciju za predstojeće blagdane.

Elfsi, kako kažu, nisu puno dvojili oko izbora ljepotica za najnoviju blagdansku kampanju.

'Obje su nam već bile zaštitna lica, veže nas prijateljstvo i poslovna suradnja, pa se nametnulo pitanje što je bolje od jedne zgodne brinete, nego dvije prezgodne brinete!', poručili su.

Najnovija capsule kolekcija uključuje divne svečane haljine u kojima možete zablistati poput prelijepih voditeljica Jelene i Nives. Dizajnerski dvojac Ivan i Aleksandar tako predlažu da se odlučite za vamp izgled i zablistate u nekoj od raskošnih svjetlucavih haljina koje su osmislili.

  • +5
Blagdanska kolekcija s potpisom Elfsa Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Njihove kreacije spajaju ženstveni dekolte i hrabar prorez s opuštenim, ali istodobno naglašenim ramenima u boji šampanjaca, a haljina dolazi i u popularnoj boji ružičastog zlata.

Najglamuroznija haljina u kolekciji je ona dugih rukava i naglašenih ramena s efektnim prorezom neobične teksture koja je prekrivena raznobojnim šljokicama koje se efektno presijavaju u svim bojama spektra.

Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u dvije varijante.

Elfsi su osmislili i dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade.

Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale sa tankim remenčićima dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze sa upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice.