CHIC DETALJ

Dugo nismo vidjeli tako dobar kaput: Kraljica Rania opet modno briljira

08.02.2024 u 09:57

  • +9

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / RICHARD GARDNER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Rania svakim svojim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje laskavu titulu jedne od najstajliš dama s kraljevskih dvora

Jordanska kraljica ponovno je oduševila modnim izborom koji se pokazao punim pogotkom istaknuvši njezinu skladnu figuru.

Prilikom ceremonije podizanja zastave povodom srebrnog jubileja, 25 godina vladavine kralja Abdullaha u palači Raghadan u Ammanu, elegantna kraljica izgledala je očaravajuće.

Vitki je stas istaknula statement kaputom s neobičnim kopčanjem i ukrasnim gumbima, koji potpisuje kuća Dior, a upotpunila ga je salonkama i chic torbicom Louis Vuittona.

Look bez greške nadogradila je elegantnom frizurom i sunčanim naočalama (Oliver Peoples x Brunello Cucinelli).

Osim Ranije, ovom su obilježavanju srebrnog jubileja nazočili princeza Miriam Ghazi, prijestolonasljednik, princ Husein s lijepom suprugom Rajvom, princeze Salma i Iman te kraljeva majka, princeza Muna. Najmlađi kraljev sin Hašim nije bio na ceremoniji.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju

Graciozna Rajva izgledala je prelijepo u crnoj haljini, a upotpunila ju je chic zelenom torbom i slingback cipelama. Princeza se udala za prijestolonasljednika 1. lipnja na vjenčanju koje je uključivalo brojne poznate kraljevske uzvanike poput Juana Carlosa I. i kraljice Sofije, princa od Walesa i Amalije od Nizozemske, spomenimo neke.

'Vođa blagoslovljen velikim narodom i narod blagoslovljen velikim vođom; zajedno, 25 godina posvećenosti ovoj voljenoj zemlji', poručila je kraljica Rania pokraj fotografija s ovog važnog slavlja.