'MADAME WEB'

Niže odvažna izdanja: Dakota Johnson prkosila zimi u potpuno prozirnoj haljini

08.02.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Zvijezda trilogije '50 nijansi sive' posljednjih dana marljivo promovira nadolazeći film 'Madame Web', u izdanjima prigodnim ulozi ove Marvelove junakinje

Točno na Valentinovo u svjetska kina stiže novi Marvelov film, 'Madame Web', s 34- godišnjom Dakotom Johnson u glavnoj ulozi.

Lijepa kćer slavnog glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith, u svakoj je prigodi sjajno odjevena, a kao što su činile brojne kolegice prije nje, modna izdanja na promo turneji filma prilagodila je ulozi koju tumači.

Na Vogueovom karnevalskom balu u Rio de Janeiru tako je malo koga ostavila ravnodušnim u zavodljivoj haljini (Annie's Ibiza), čije su sjajne aplikacije imitirale izgled paukove mreže, a sličan wow efekt izazvala je u New Yorku, prilikom gostovanja u novoj epizodi talk showa Setha Meyersa.

Uoči dolaska u studio svu pozornost osigurala je u rastezljivoj i potpuno prozirnoj haljini crne boje, ispod koje se nazirao crni bodi, kao i vrtoglavo visoke čizme.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Spomenuta haljina od materijala viskoze djelo je proslavljenog američkog dizajnera Toma Forda, dok čizme stižu s potpisom talijanske Bottega Venete.

Komada s potpisom talijanskog Guccija, za koji Dakota nastupa u ulozi zaštitnog lica, ni u ovom izdanju nije nedostajalo.

Trendovsku crvenu boju istaknula je lakiranom torbom i minijaturnim sunčanim naočalama talijanskog brenda, koji se s novim dizajnerom vratio modnoj viziji Toma Forda.

Za ovo izdanje Dakote Johnson, kao i brojna druga na promo turneji, pobrinula se holivudska stilistica Kate Young, dok je za besprijekornu frizuru Dakote i ovoga puta zaslužan poznati frizerski stilist Mark Townsend.