siguran odabir

Dugo je nismo vidjeli: Sanja Putica pažnju je plijenila u zanimljivom bijelom kombinezonu i chic sandalama

22.10.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Predstavljanje zimske ponude hotela Regent Porto Montenegro brojnim poznatim licima bila je prilika da uskoče u pomno odabrane stajlinge, a elegancije nije nedostajalo. Dokazuje to i modni odabir bivše saborske zastupnice HDZ-a Sanje Putice

Sanja Putica, Dubrovkinja koja se povukla iz politike, nerijetko u medije dospije ne zbog politike već zbog sjajnih modnih odabira. Bivša saborska zastupnica i političarka HDZ-a naginje elegantnim izdanjima, vrlo često u baznim bojama, poput crne i bijele.

Od elegantnog modnog izričaja kojeg odlikuju bezvremenski komadi nije odstupila ni ovoga puta. Na druženje u organizaciji hotela Regent Porto Montenegro i predstavljanje njihove zimske ponude stigla je u bijelom Marella kombinezonu vrlo pročišćenog dizajna. Kreacija talijanskog brenda odiše glamurozan, suvremen i elegantnim dizajnom.

Gornji dio u obliku košulje prozirnih rukava nastavlja se na hlače culotte kroja, a struk je istaknut širim remenom od istog materijala. Klasično elegantnom izboru Sanja je dodala crne statemenet sandale te malu crnu torbicu. Kombinezon koji odiše prepoznatljivom talijanskom elegancijom prodaje se po cijeni od 525 dolara, što iznosi oko 3400 kuna.

  • +20
Poznati na predstavljanju Regent Porto Montenegra Izvor: Promo fotografije / Autor: Lukša Marotti

Na ugodnom druženju okupio se niz poznatih imena. Tako su se počasni konzul Crne Gore u Hrvatskoj Borislav Maletić, Nina Badrić, Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, Iva Radić, Aleksandra Dojčinović, Joe Bašić sa suprugom Mandy, Danijela Gajski i Karla Kaić, Zdenka Zrilić i Renata Gubić, Ana Petričić Gojanović, operna diva Antonela Malis, Sanja Putica i Jelena Orešković među prvima su upoznali sa zimskom ponudom hotela koji se nalazi u jedinstvenom zaljevu u Crnoj Gori.