FASHION GURU

Mara Bratoš definitivno je bila zvijezda večeri, a moram priznati da Sanja Putica izgleda jako elegantno

  • 26.08.2020 u 12:31

  • Bionic
    Reading

    U dubrovačkoj Galeriji Otok - Art radionica Lazareti sinoć je svečano otvorena izložba fotografija Mare Bratoš 'Iza Grada'. Nju su među prvima pogledali brojni poznati Hrvati, a Fashion Guru, uvijek spreman za kritiku, ovoga puta nije štedio na pohvalama stajlinga glavne zvijezde večeri i bivše saborske zastupnice Sanje Putice

    U predivnom prostoru Lazareta u Dubrovniku sinoć je otvorena izložba popularne fotografkinje Mare Bratoš. Dobro je poznato da je ona i žena sa stilom, a to je pokazala i ovoga puta. Odjenula je elegantnu haljinu midi dužine, naravno, zakopčanu do grla, jer to je ipak Mara.

    Haljina se stapa s njezinim fotografijama koje su nastale u kamenolomu Dubac pored Dubrovnika, tako da je pazila na svaki detalj. Standardno bez nakita, samo s raspuštenom kosom, definitivno je bila zvijezda te večeri, makar se okupilo poznatih. Jedna od njih je bila i Sanja Putica, a koja se povukla iz politike.

    Ona se odlučila za snježnobijelu varijantu s crnim detaljima, a moram priznati da izgleda jako elegantno. Naravno, događaj nije propustila ni gospođa Tedeschi, ovoga puta bez provokacija.

    Sve u svemu, elegancije nije nedostajalo te večeri, a i Amela Čilić s RTL-a doprinijela je tome u crnoj haljini na volane.

    • +7
    Svečano otvorenje izložbe 'Iza Grada' u Dubrovniku Izvor: Promo fotografije / Autor: Grgo Jelavić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.