NAJ SPA CENTAR

Dubrovački Vrtovi Sunca osvojili prestižnu nagradu

22.01.2013 u 15:10

Bionic
Reading

The Spa by OCCO u Dubrovačkim Vrtovima Sunca osvojio je nagradu u kategoriji najbolji novi ili renovirani međunarodni Spa centar na dodjeli Spa Traveller Award 2012 drugu godinu zaredom

Ovo prestižno priznanje Dubrovačkim Vrtovima Sunca dodijelili su čitatelji The SPA Traveller magazina, a resort svojom opuštajućom spa ponudom danas svojim gostima nudi još veći poticaj da posjete tu vodeću wellness destinaciju. Uz vrlo pristupačnu cijenu, spa paket uključuje pet noćenja u luksuznom Radisson Blu hotelu s pogledom na more, bocu vina i košaru punu voća kao znak dobrodošlice, kao i tri OCCO tretmana. Holistička masaža, hranjivo čišćenje i masaža lica te revitalizirajuće zamatanje tijela gostima će pružiti umirujući i osvježavajući osjećaj.

Inspiriran nedirnutom ljepotom dalmatinske obale, The Spa by OCCO u svojim tretmanima i proizvodima koristi organske lokalne sastojke koje je moguće isprobati u 12 soba za tretmane uz dodatne pogodnosti kao što su ugljena i solna sauna, hamam i prostrani osvježavajući bazen.

Resort također slavi svoje postignuće na dodjeli nagrada TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2013, jer je zauzeo šesto mjesto na listi Top 25 hotela u Hrvatskoj te četvrto mjesto u kategoriji Top 25 luksuznih hotela u Hrvatskoj. Tripadvisor.com najpoznatija je web stranica za putovanja na svijetu, a svojim nagradama Traveller's Choice odaje priznanje najboljim turističkim smještajima diljem svijeta. Traveller's Choice koncipiran je na način da posjetitelji ostavljaju svoja mišljenja o destinaciji te se tako biraju najbolja.

Opuštajući Spa paket dostupan je već za 349 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom (ponuda vrijedi 2013. godine izuzev lipnja, srpnja i kolovoza).