BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

Drugi vikend velike blagdanske nagradnjače donosi vrijedne nagrade naših partnera. Uključite se!

10.12.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U sedmom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas DOBRO, Aircash, Skintegra i Izdavačka kuća Sonatina.

Kako bi svoj blagdanski stol upotpunili okusima Slavonije, DOBRO mesni proizvodi daruju paket s 10 narezaka iz svog asortimana. DOBRO trajni mesni proizvodi dio su osječke Žito grupe, velike slavonske obitelji koja se, uz DOBRO, može pohvaliti portfeljom brendova prehrambenih proizvoda kao što su Tena ulje, Tena brašno te Svježa jaja. Lepezu DOBRO proizvoda čine pršuti, trajne salame te trajni mesni proizvodi koje odlikuje blagi okus i nježna struktura. Svi su proizvodi napravljeni od kvalitetnih sastojaka poznatog porijekla u pogonima opremljenim najnaprednijom tehnologijom. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju ovog prepoznatljivog okusa iz srca Slavonije, koji će razveseliti svakog ljubitelja mesnih delikatesa.

Aircash daruje dvije Aircash Mastercard kartice. Ove blagdane budite bez brige – uz Aircash Mastercard karticu kupite poklone na vrijeme. Svaki dan je dobar dan za pokloniti osmijeh, lijepu riječ ili neku sitnicu, mali znak pažnje koji će razveseliti naše najdraže. Blagdani su vrijeme kada posebnu pozornost posvećujemo ljudima koje volimo i koji su nam bitni. Sigurno već imate neke ideje za blagdanske poklone, a kako ne bi čekali zadnji tren, vašu kupovinu možete obaviti već sad putem interneta ili na brojnim prodajnim mjestima bez naknade uz pomoć Aircash Mastercard kartice. Saznajte sve o prednostima nove kartice uz koju sigurno kontrolirate vaše troškove na aircash.eu

Skintegra poklanja poklon paket (neizostavni nježni čistač Amphibian, glinenu masku nove generacije Volcanicu te serumsku emulziju Hydra B). Kada pričamo o njezi kože, Skintegra je među vodećim brendovima na našem tržištu. Nastala je kao pokušaj stvaranja proizvoda koji mogu zadovoljiti potrebe komplicirane kože. Formulatori brenda mislili su na svaki sastojak koji će se pronaći u njihovim proizvodima. Cijeli proces proizvodnje Skintegra kozmetike kompletno se odvija u Hrvatskoj. U njihovom asortimanu možete pronaći proizvode pogodne čak i za najosjetljiviju kožu. Skintegra se obvezala zauvijek biti cruelty free i vegan, pritom ne kompromitirajući kvalitetu svojih proizvoda. Već više od 4 godine oduševljava ljude u RH i diljem Europe svojim formulacijama i inovacijama te nagrađuje jednog dobitnika koji će uživati u novoj Skintegra rutini. Sretni dobitnik će imati priliku isprobati bestsellere: nježni gel za čišćenje lica Amphibian, super lagana serumska emulziju Hydru B i Volcanicu, umirujući masku.

VOLCANICA. Pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća maska za lice. Ova neutralna, pročišćujuća i umirujuća maska, zahvaljujući svojoj promišljenoj i elegantnoj formulaciji, idealni je dodatak njege normalne, mješovite i masne kože sklone začepljenjima. Sačinjena od kombinacije visokokvalitetnih glina (bentonit + silt), Volcanica izvrsno njeguje kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima, a hidroglicerinska baza čini ju kremastijom i značajno manje isušujućom od klasičnih glinenih maski. Minimalistički sastav bogat je i protuupalnim te regenerativnim mineralima, ovlaživačima, Tazman pepper™ kompleksom koji smanjuje reaktivnost kože i glinama koje navlače na sebe površinske nečistoće ostavljajući lice glatkim i pročišćenim u svega 10 minuta. Dodatak cinka i bakara (Cu-Zn) čini izvrsnu i već tradicionalno poznatu kombinaciju za njegu vrlo osjetljive kože sklone nepravilnostima. Ne sadrži ulja. 100% vegan i cruelty free.

AMPHIBIAN. Nježan gel za čišćenje normalne do masne kože. Odabir nježnog sredstva za čišćenje kože jedan je od najvažnijih koraka svakodnevne njege. Savršeno čista koža bez iritacije i neugodnog osjećaja isušenosti moguća je uz popularni Amphibian, čija je formulacija bazirana na blagim tenzidima (čistačima), koji nježno čiste čak i najosjetljiviju kožu, ostavljajući ju glatkom i umirenom. Njegova plavičasta boja potječe od kompleksa minerala bakra, cinka i magnezija koji već tradicionalno pokazuju benefite na oštećenoj i upaljenoj koži (akne, dermatitis, iritacije), a dodatak betaina i bisabolola dodatno umiruje i jača barijeru kože. Zahvaljujući vodenasto-gelastoj teksturi postignut je maksimalan učinak odstranjivanja površinskih nečistoća uz minimalnu količinu proizvoda.

HYDRA B. Super lagana serumska emulzija za dehidriranu kožu. Hydra B je idealna za sve tipove kože kao ključan korak u prevenciji dehidracije. Kao samostalni proizvod može funkcionirati na masnom do mješovitom tipu kože nakon adekvatnog toniziranja, a na normalnoj do suhoj koži idealan je kao serumska baza hranjivijim preparatima, pogotovo u zimskom periodu. Proizvod ne čepi pore, hipoalergen je i pogodan za osjetljivu kožu. Po nanošenju, očekivan je osjećaj trenutačne hidratacije, a nježna mliječna tekstura instantno se upija, ne ostavljajući nikakav mastan ili ljepljiv film na licu. Nakon nanošenja seruma, na još vlažno lice nanijeti uljni booster ili hidratantnu kremu (preko dana idealno sa SPF-om). Svi SKINTEGRA proizvodi formulirani su bez dodatka parabena, mirisa, alkohola, sintetskih bojila i drugih iritansa.

Izdavačka kuća Sonatina vam daruje paket knjiga koji sadrži sljedeće naslove: Kuba mojih snova - Chanel Cleeton i Zadnji vlak za Key West - Chanel Cleeton.

Kuba mojih snova - Chanel Cleeton. Kuba mojih snova uzbudljivi je povijesni roman autorice Chanel Cleeton te ujedno drugi dio obiteljske sage o Perezovima, započete svjetskom uspješnicom Dogodine u Havani. Šezdesete su godine prošloga stoljeća. Mlada Beatriz Perez, kći kubanskog šećernog magnata, izbjegla je s obitelji na Floridu. Kubanska revolucija oduzela joj je sve – brata, narod, domovinu. Beatriz je opsjednuta osvetom i željom da vrati život koji je ostavila na Kubi pa se, kako bi se približila samom Fidelu Castru, pridružuje CIA-i te biva uvučena u opasni svijet špijunaže. Dok hladni rat bjesni poput uragana nad obalama Floridskog prolaza, Beatriz je uhvaćena u rascjep između američke politike prema Kubi i zabranjene veze s ambicioznim moćnim muškarcem. Kad prevrtljive mijene povijesti zaprijete svemu za što se borila, morat će odabrati između prošlosti i budućnosti – ali povuče li pogrešan potez, mogla bi izgubiti sve – ne samo otok koji voli, već i muškarca koji joj je zarobio srce…

Zadnji vlak za Key West - Chanel Cleeton. Zadnji vlak za Key West čudesna je, ali i dramatična priča o tri žene – Helen Berner, Mirti Perez i Elizabeth Preston, čiji će se životi zauvijek promijeniti 1935. godine, kad otočje Florida Keys opustoši nezapamćeni uragan. Turistima je putovanje legendarnom željeznicom Henryja Flaglera tijekom vikenda za Praznik rada savršena prilika da nakratko zaborave gospodarsku krizu koja je zahvatila cijelu zemlju. Za mnoge od njih otočje Florida Keys zemaljski je raj, no za Helen Berner, rođenu na Key Westu, ono je tamnica iz koje očajnički želi pobjeći. Revolucija na Kubi 1933. u obitelj Mirte Perez unijela je neizvjesnost i nesigurnost, stoga ona pristaje na dogovoreni brak s ozloglašenim Amerikancem. Nakon vjenčanja u Havani, Mirta s mužem odlazi na medeni mjesec na otočje Florida Keys. Iako ne može poreći sve veću privlačnost koju osjeća prema suprugu, njegovi mutni poslovi ugrožavaju njihov odnos, ali i njezin život. Elizabeth Preston zaputila se u Key West kako bi svoju nekoć bogatu obitelj pokušala izbaviti iz katastrofe koja ju je zadesila nakon gospodarskog kraha. Potraga za izgubljenim bratom odvodi Elizabeth u kampove veterana Velikoga rata, a putem stječe neočekivanog saveznika, koji je i sâm krenuo u opasnu misiju. Tijekom sudbonosnog blagdanskog vikenda putevi triju žena neočekivano se isprepliću, a od opasnosti koja se nadvila nad njih, jača je samo ubojita oluja što prijeti otocima. “Zadnji vlak za Key West majstorski je ispripovijedana priča, moćna poput uragana koji opisuje, napeta zapleta i bogata povijesnim detaljima. Najbolji roman Chanel Cleeton!” Kate Quinn, autorica romana Aliceina mreža i Lovkinja

Dobitnici su:

  • DOBRO - Ivan Baričević
  • Aircash – X2 - Marija Šegan, Dalida Forgač
  • Skintegra - Maja Milanović
  • Izdavačka kuća Sonatina - Selime Delonga