BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Drugi vikend velike blagdanske nagradnjače donosi vrijedne nagrade naših partnera. Uključite se!

18.12.2020 u 13:33

Bionic
Reading

Ni ovoga prosinca nismo zaboravili na vas, naše vjerne čitatelje. U suradnji s partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i osvojili vrijedne poklone naših partnera sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala

OMNi-BiOTiC daruje jedan OMNi-BiOTiC poklon paket (OMNi-BiOTiC 6 + OMNi-LOGiC IMMUN). OMNi-BiOTiC® 6 je dodatak prehrani u prahu koji sadrži 6 raznovrsnih visokoaktivnih bakterijskih sojeva i njihovu hranu u obliku vrijednih vlakana, koja omogućuje dugotrajno razmnožavanje i nastanjivanje bakterija duž cijelog probavnog trakta. Također, sadrži i humane bakterijske sojeve koji su kompatibilni s našim organizmom. Kao i svi ostali OMNi-BiOTiC® sinbiotici, OMNi BiOTiC® 6 ispunjava sve kriterije kvalitete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Svjetskog gastroenterološkog društva (WGO) te Austrijskog društva za probiotičku medicinu (OePROM). No, nije moguće sve korisne bakterije uzimati u obliku dodataka prehrani jer je veliki broj crijevnih bakterija anaerobno, točnije ne mogu preživjeti izvan naših crijeva zbog čega ih je teško sintetizirati u dodatke prehrani. Međutim, to ne znači da ne možemo potaknuti njihovo razmnožavanje u našem organizmu pružajući im njihovu najdražu hranu u obliku posebno odabranih vlakana. Upravo ta svojstva u sebi sadrži OMNi-LOGiC® IMMUN koji nudi kvalitetan izvor hrane za dobre crijevne bakterije u obliku inovativne kombinacije vlakana najnovije generacije što potiče rast bifidobakterija i laktobacila u našim crijevima. Uz probrana vlakna, sadrži i vrijedne vitamine i minerale u međusobno precizno usklađenim količinama, čime doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnoj funkciji imunosnog sustava. Oba proizvoda, OMNi-BiOTiC® 6 i OMNi-LOGiC® IMMUN se mogu pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama te odabranim DM prodavaonicama, kao i na web stranici Instituta AllergoSan www.omni-biotic.hr.

Skintegra poklanja jedan poklon paket (Spectra, umirujuća serumsku emulzija i Naro, lagani uljni booster skvalana). Kada pričamo o njezi kože, Skintegra je među vodećim brendovima na našem tržištu. Nastala je kao pokušaj stvaranja proizvoda koji mogu zadovoljiti potrebe komplicirane kože. Formulatori brenda mislili su na svaki sastojak koji će se pronaći u njihovim proizvodima. Cijeli proces proizvodnje Skintegra kozmetike kompletno se odvija u Hrvatskoj. U njihovom asortimanu možete pronaći proizvode pogodne čak i za najosjetljiviju kožu. Skintegra se obvezala zauvijek biti cruelty free i vegan, pritom ne kompromitirajući kvalitetu svojih proizvoda. Već 3 godine oduševljava ljude u RH i diljem Europe svojim formulacijama i inovacijama te nagrađuje jednog dobitnika koji će uživati u novoj Skintegra rutini. Sretni dobitnik će imati priliku isprobati bestsellere: Spectru, umirujuću serumsku emulziju i Naro, lagani uljni booster skvalana. Spectra - umirujuća serumska emulzija. Serumska emulzija emolijentnog tipa, delikatne i brzoupijajuće teksture koja umiruje i najosjetljiviju kožu. Nekomedogena je i hipoalergena, namijenjena svim tipovima kože te posebno njezi kože oštećene hidrolipidne barijere i smanjene funkcije. Njena je uloga dnevna potpora i nježna antioksidativna zaštita narušene, oštećene kože zahvaćene iritacijom, crvenilom i upalama (pH 6). Zbir sastojaka u Spectri pažljivo su odabrani kako bi upotpunili njegu svih tipova kože s tendencijom osjetljivosti i prvim znakovima starenja. Sjedinili smo umirujuće i zaštitne sastojke poput shea (karite) maslaca, pantenola, alantoina i vitamina B12 (pogodnog za tretiranje raznih oblika dermatoza, čak i kod koža sklonih atopiji) s antioksidativnim djelovanjem ekstrakta zelenog čaja, kofeina i jednog od najpotentnijih sastojaka iz skupine polifenola - resveratrola. Antioksidansi poput resveratrola iz crnog vina i ekstrakta zelenog čaja pripadaju skupini najpoznatijih polifenola koji pokazuju izvrsne rezultate u oporavku oštećene kože i štite kožu od okolišnih stresora. Spectru mogu svakodnevno kontinuirano primjenjivati i kože sklone aknama, rozaceji, dermatitisu i nadražene kože isušene tretmanima protiv akni jer vlaži, umiruje i umanjuje iritacije. Uz umirujuće komponente, Spectra djeluje kao potentni serum za kožu koja pokazuje prve strukturalne promjene uzrokovane starenjem. Spectra ima nenametljiv, neutralan miris i nježnu kremastu teksturu koja se fantastično razmazuje. Vizualno je atraktivna zbog ružičaste boje koja potiče od cijanokobalamina, poznatijeg kao vitamin B12, glavnog aktivnog sastojka Spectre koji umiruje, njeguje i štiti osjetljivu te netolerantnu kožu. Kod jako osjetljive i isušene kože, preporuka je koristiti kombinaciju Spectre i Nara.

Naro - uljni booster. Ultra lagano ulje koje sadrži 100% skvalana, brzo se upija i hrani kožu. Idealan je za kombiniranje uz serume i kreme kako biste pojačali trenutnu njegu lica. Skvalan je prirodno prisutna komponenta ljudskog sebuma čija proizvodnja značajno opada nakon 20. godine što rezultira smanjenom elastičnošću kože. Drugim riječima, koža je manje jedra, pojačano isušena i beživotna. Skvalan je tada poželjno nadomjestiti koži jer vlaži i hrani te omekšava kožu opskrbljujući je dodatnim esencijalnim masnim kiselinama i antioksidativnim učinkom. Skvalan u Naru (pH 7) deriviran je kao komponenta iz maslinovog ulja te je od samog maslinovog ulja različit po tome što nema težak finiš na koži. Nema karakterističan miris maslinovog ulja niti pridonosi začepljenim porama te je stoga idealan za korištenje na svim tipovima kože, uključujući i one sklone nepravilnostima. Nanesen na vlažno lice, ili na lice već nahranjeno serumom ili kremom, Naro pomaže spriječiti istjecanje vlage iz kože i time doprinosi očuvanju zdrave hidrolipidne barijere kože. Skvalan deriviran iz maslinovog ulja se razlikuje od klasičnih ulja po tome što je izuzetno stabilan i kemijski slabo reaktivan, što je od izuzetne važnosti, ako znamo da oksidirana ili užegla ulja imaju iritativni potencijal. Proizvod je potpuno prirodan, bez dodatka parabena, denaturiranog alkohola ili etanola, sintetskih mirisa, bojila i drugih iritansa te se nalazi u staklenoj ambalaži.

Školska knjiga jednom dobitniku poklanja Serijal Bromelijada - Terry Pratchett: Vozači, prva knjiga tuljaka; Kopači, druga knjiga tuljaka i Letači, treća knjiga tuljaka. Strah od drugoga i novoga te suočavanje s nepoznatim lajtmotiv je trilogije Bromelijada koju čine romani Vozači, Kopači i Letači. Nadahnuće za imenovanje serijala Pratchett je pronašao u cvijetu bromeliji i njegovim stanovnicima, sitnim žabicama koje cijeli svoj životni vijek provedu u tom cvijetu potpuno nesvjesne da samo korak od njihova doma postoji puno veći svijet. Zaplet počne kad prva žabica iskorači iz cvijeta i oduševi se velikim svijetom. Znanje je važno, poručuje nam Pratchett svakom rečenicom ovih nevelikih romana. Junaci Bromelijade su tuljci, čovjekolika bića manja od patuljaka. Visoki su samo deset centimetara. Žive u podu jedne robne kuće i misle da je ona cijeli svijet. Kiša, sunce, snijeg i vjetar samo su luckaste stare predaje. U robnoj kući nema ni noći ni dana, ni proljeća ni jeseni, nego postoji samo otvaranje i zatvaranje te sezonske rasprodaje. Tuljci provode vrijeme u nadmetanjima i malim ratovima, odjel protiv odjela, Željezari protiv Galantera, Klobučari i de Likatese protiv Papirničara... I to bi trajalo bogzna koliko dugo da u robnu kuću nisu došli tuljci Izvana. I te kako su dobro znali što su kiša, glad i nevolja. A onda se pronijela vijest da se robna kuća zatvara. Tuljci Izvana ostaju bez sigurnog skloništa, tuljci domorodci ostaju bez svojega doma. Zaista je vrijeme da počnu surađivati. Čeka ih veliki svijet. Čitati Bromelijadu znači silno se zabavljati i grleno se smijati jezičnim vratolomijama i nerazumijevanju koje isprva vlada između tuljaka pridošlica i tuljaka domaćina, njihovu mišljenju o ljudima, njihovim sitnim i krupnim sukobima i nakani da napokon odu doma. Ovi duhoviti romani svjedoče zapravo o povijesti jednoga malog naroda koji unatoč golemim nevoljama ne doživljava krizu identiteta, već posve suprotno, ostaje vjeran sebi i u novim se (ne)prilikama hrabro suočava s pojavama za koje je mislio da su čista izmišljotina.

Eisenberg poklanja puder Essential Fond de Teint Correcteur Invisible (30 ml). Linija Les Essentiels Le Maquillage uključuje 6 Les Essentiels proizvoda s ukupno 19 varijanti za prirodno lijepu kožu, osvježeni look i nježne mekane usne. Temelj svakog Eisenberg proizvoda za njegu kože je ekskluzivna Trio-Molecular® formula. S naglaskom na prirodnoj ljepoti, tri molekule u sinergiji obnavljaju kožu i opskrbljuju je energijom i kisikom, što savršeno upotpunjuje ovu make up priču. Essential Fond de Teint Correcteur Invisible (30 ml) / 379,00kn. Iznenađujuće lagana, luksuzna tekstura s maksimalnim osjećajem ugode zahvaljujući formuli s inovativnim šećerom koja pruža osvježavajući i prirodni nude rezultat na koži. Ekstrakti nara neutraliziraju slobodne radikale zahvaljujući antioksidantskim svojstvima, dok ulje slatkog badema njeguje i hidratizira. Ovaj puder uglađuje nesavršenosti i stvara tanki i homogeni veo na koži koji je savršeno postojan tijekom 12 sati, u svim vremenskim uvjetima. Ten ostaje besprijekoran i prirodan tijekom čitavog dana, a sastojci s ciljanim djelovanjem u kombinaciji s Trio-Molecular® formulom i zaštitnim faktorom 25 PA+++ stvaraju štit koji učinkovito brani kožu od agresija. Za savršeni učinak poput druge kože!

CAT u suradnji sa TCCM s.r.o. poklanja mobilni telefon Cat S42. Marka Cat® sinonim je za povjerenje, trajnost, pouzdanost i kvalitetu. Cat DNA nalazi se u svakom Cat mobilnom telefonu dostupnom putem globalnog nositelja licence Bullitt Group, čije nam iznimno iskustvo u proizvodnji omogućuje da pružimo vodeći asortiman mobilnih telefona u ovoj kategoriji na visoko kompetitivnom i slabo diferenciranom tržištu. Da biste saznali više o Cat telefonima, posjetite www.catphones.com.

Kao sjajan uvod u novogodišnje hladne dane, ali i sjajan oproštaj s 2020. RESERVED vas daruje sa prekrasnim ženskim setom. Reserved prati najnovije trendove i kombinira klasične uzorke s novim i jedinstvenim modnim idejama, a upravo je takav i set koji možete osvojiti. Poklon set se sastoji od torbe, ogrlice i prekrasnih ukosnica.

HUG&PUNCH daruje jedan poklon paket (1x250g Christmas blend specialty kava, mljevena za džezvu i 1x250g Christmas blend specialty kava, mljevena za moku). Strasni specialty zaljubljenici, Nikola Žiganto i Domagoj Trusić, ekskluzivno su za blagdane pripremili Christmas blend koji vam jamči uživanje u jednoj nesvakidašnjoj i živopisnoj šalici kave. Specialty kave daleko su više od obične kave i automatizirane rutine. Specialty okružje predstavlja revolucionaran pokret, sveprisutan na svjetskim pozornicama. Okuplja istinske zaljubljenike koji ciljano i odvažno žele napraviti iskorak iz dnevnih navika kako bi oplemenili uživanje u omiljenom im crnom napitku. Mami na istraživanje aroma, usavršavanje stilistika kuhanja i aktivno uključivanje u održivi svijet uzgoja, pripreme i serviranja. Ističe vašu individualnost, inspirira na sofisticirano majstorstvo u okružju koje se međusobno podržava i bodri. Vašu svakodnevnu rutinu kuhanja i ispijanja kave uzdiže u ritualno umijeće koje ostavlja bez daha i običnog promatrača, a posebno specialty fanove. Christmas specialty blend posvećen je isključivo ovogodišnjim blagdanima. Ispunit će vaš dom mirisima cimeta, klinčića i korice mandarine. Arome jabuke i tradicionalnih začina učinit će ovu kavu složenom i mekom. Svaka šalica je dugog aftertastea. Uz dodatak mlijeka ova šalica specialty kave nagrađuje vas blagim okusom kolača. Prizvat će osjećaj djetinjstva i nekog bezbrižnog Božića. Utoplit će vas, poput toplog ogrtača, poznatim blagdanskim mirisima i zavodljivim aromama. Zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima jer će vam sa svakim gutljajem podići ljestvicu uživanja da poželite još više. Čak štoviše, odvažit ćete se i na živopisno putovanje tijekom kojeg ćete upoznati regiju Norandino u Peruu, Finca Xicote u Meksiku i Excelsa u Kulumbiji. U tim su regijama, za ovaj blagdanski blend, radišni plantažeri znalački i posvećeno selektirali vrhunska zrna specialty kave. Oduševite sebe ali i vaše najmilije različitim stilistikama kuhanja kave koje, poput umjetnika, strastveno unapređuju specialty zaljubljenici diljem svijeta. Upravo zato, Hug&Punch Christmas specialty blend dolazi u pakiranjima u ovisnosti o načinu pripreme. Online narudžbom birajte pakiranje za espresso, filter, moku french press ili tradicionalnu džezvu. Specialty kava dostavlja vam se, po svim epidemiološkim standardima, na vaš kućni prag, mljevena ili u zrnu. Ova mješavina pažljivo se termički dozrijeva i pakira tek po online narudžbi kako bi vaša kava bila svježa. To jamči izrazitu kvalitetu, bogatstvo aroma i mirisa. Kročite, ako već niste, u specialty svijet i oplemenite ispijanje kave nesvakidašnjim ritualom pripreme, serviranja i uživanja u svakoj šalici. Očarajte vaše najbliže originalnim darom koji promiče održivost vrijednih ruku iz specialty okružja koje zajednički stvaraju neprocjenjive vrijednosti i jedinstven doživljaj. hugandpunch.com

Studenac poklanja jednu posudu za pečenje modernog dizajna. Bogatog asortimana i kvartovskog duha, Studenac, vodeći maloprodajni trgovački lanac na Jadranu, svojim je kupcima nadohvat ruke. Prateći nove standarde uređenja, širokom ponudom i kvalitetom usluge, Studenac spremno odgovara na potrebe kupaca. Od Istre do Dubrovnika, ugodno iskustvo kupovine uz atraktivne promotivne ponude samo je na korak do vas. Na korak do vas su i kvalitetne i izdržljive posude za pečenje modernog dizajna, koje stižu iz programa vjernosti u Studencu pod nazivom „Gastro Gušti“, a ovo je izvrsna prilika da okušate sreću i upotpunite svoju kolekciju posuđa.

Dobitnici su Tomislav Hudoletnjak, Ana Nekić, Ivan Baričević, Nada Novosel, Lovro Mihin, Marina Živković, Naomy Čačić i Dubravka Matić.