Divine food catering

Dostava, takeout i catering zdravih i finih obroka od 100% eko i plant-based (Vegan) sastojaka

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Divine food catering je novo ime na zagrebačkoj gastronomskoj sceni i već je krenuo praviti pozitivne valove

Kuhinja koja u vaš ured ili dom svakim radnim danom kuha i dostavlja zdrave, uravnotežene i fine obroke spravljene s ljubavlju i posebnom pažnjom usmjerena na biranje namirnica iz 100% ekološkog ili organskog uzgoja. Vlasnici Miško Trgovac i Kristina Šubić odlučili su krenuti 100 % zdravim putem, Vjerujemo u kvalitetnu, zdravu, balansiranu i finu prehranu te nudimo sve što znamo i umijemo kako bismo dodatno oplemenili i obogatili živote.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U ova vremena, ono što svi želimo jest čista hrana, hrana za koju možemo biti sigurni da nije kontaminirana, bilo korona virusom, bilo pesticidima i nečistoćama koje mogu oslabiti imunološki sustav. Upravo u tom segmentu se Divine food catering se izuzetno ističe.

“Mi u Divine foodu vjerujemo da hrana, osim što mora biti izuzetno ukusna, mora biti i zdrava, tu nema kompromisa.” naglasio je Miško Trgovac. “Sanjali smo napraviti dostavu hrane koja će stvarno služiti ljudima, koja će ih podizati, donositi im zdravlja a koja će u isto vrijeme stvarati zadovoljstvo na svim razinama.” rekla je Kristina Šubić. I vjerujte, veliko je zadovoljstvo jesti Divine food hranu. To su male gastronomske senzacije koje se izmjenjuju svaki dan. U ponudi imaju dnevne menije koju će vrlo brzo nadopuniti ala carte ponudom.

Narudžbe na e-mail divinefoodcat@gmail.com ili broj telefona 099/393-3399 ili 091/151-7699.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!