PAMELA RAMLJAK

Domaća pjevačica otvorila vrata novog doma i otkrila kako izgleda kuhinja koju je sama dizajnirala

20.11.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Pjevačica Pamela Ramljak, nekadašnja članica ženskog pop trija Feminnem, nedavno se sa suprugom i njihovo dvoje djece preselila u novi dom, kojeg su s pažnjom uređivali

Glazbenica koja je prije nekoliko mjeseci rodila svoje drugo dijete, na svojem je Instagram profilu pokazala kako izgleda njezin novi dom.

Pamela je objavila fotografiju iz svoje velike, moderno opremljene kuhinje minimalističkog stila uređene u sivo-bijelim tonovima.

'Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva 3 koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo', napisala je Pamela pored fotografije na kojoj pozira u kuhinji s kćerkicom. Nedugo zatim objavila je i detalje iz spavaće sobe koja je u ružičastim tonovima.

Glazbenica je svojim obožavateljima na društvenim mrežama otkrila i kako je bila po velikim stresom zbog uređenja doma budući da je imala puno obveza oko bebe, ali i starijeg sinčića Antuna.

Pamela Ramljak Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Pamela je u kolovozu postala drugi puta mama. 'Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno', napisala je tad pored fotografije iz rodilišta u Petrovoj.

Glazbenica i njezin suprug Mladen Salajster djevojčici su odlučili dati Maria po njezinoj majci, a zbog globalne pandemije, suprug nije mogao biti s njom na porodu.