JOSIPA PAVIČIĆ O INTERVJUU:

'Dolores je jadnica, time je rekla sve o sebi!'

21.08.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Josipa Pavičić odgovorila je na nimalo birane riječi kojima ju je opisala Dolores Lambaša. Josipa je, naime, osobno ne poznaje, stoga joj poručuje neka brine o svojim ustima i drugim dijelovima tijela

'Nemam što komentirati. Što ću komentirati jadnicu', prva je reakcija Josipe Pavičić na pitanje kako tumači Doloresine riječi iz intervjua koji je objavio njezin fan club. 'To što je rekla govori sve o njoj. Ona me nimalo ne zanima', rekla nam je Josipa. 'Neka se brine o svojim stvarima, o svojim cicama i ustima. To bih joj poručila', zaključila je Josipa.

'Mark Cigoj, glavni urednik Arene, čovjek je koji je po Bogu obilježen, a takvih se bolje kloniti. Priroda sama učini svoje. Znam da mora pisati takve članke, jer silikonske usne, grudi, vjeđe i ostali dijelovi tijela njegove supruge Josipe Pavičić Jo koštaju i stalno ih treba reparirati. Osim toga, njegov odabir, ako ga dotaknemo s privatne strane, žena koje su sve redom silikonski napuhana poluživa bića govori dovoljno o osobi. A možda je ova moja primjedba i netočna, jer je dotični gospodin toliko pogrbljen da vjerojatno i ne vidi lica svojih odabranica', riječi su kojima je Lambaša opisala Josipu, koja nam je potvrdila da ona Dolores - uopće ne poznaje.